Zweedse WordPress-specialist sluit aan bij iO

Zweedse WordPress-specialist sluit aan bij iO


Het geïntegreerde bureau iO neemt Triggerfish over, een gevestigde naam uit Zweden die is gespecialiseerd in webdesign en WordPress.

Met de aansluiting van Triggerfish rijgt iO de derde kraal aan zijn Zweedse ketting.

In april en augustus 2021 nam CEO Pieter Janssens in Zweden respectievelijk Stendahls uit Göteborg en Awave uit Stockholm over. De laatste had al een kantoor in Kopenhagen. Eerder deze maand nam hij ook het Deense Peytz & Co over.

Vanochtend maakten de partijen de overname van Triggerfish bekend. Daar werkt 44 man met expertise op het gebied van expertise analyse, strategie, design, webdevelopment en projectmanagement. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt. De ondernemers achter Triggerfish worden aandeelhouder in het bureau waar ze bij aansluiten. Dat zijn Ann-Sofi Nääs (COO Triggerfish, midden) en Jakob Pernvik (CEO Triggerfish, rechts).

Managing director Henrik Segergren van Stendahls (foto, links) is sinds kort ook growth director iO Nordics.

“De acquisities van Peytz & Co en Triggerfish zijn nog maar het begin”, aldus Pieter Janssens. Daarmee signaleert hij dat director M&A Brian​ Hirman en zijn team nog druk in gesprek zijn met lokale partijen. Hirman vertelt: “We zijn breed bezig in de Nordics, ook in Finland en Noorwegen. De doelstelling is om medio 2023 in Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen een stevige basis te hebben staan.”

End-to-end bureau iO bundelt normaalgesproken per locatie verschillende digitale expertises. Zo treft een klant op elke zogeheten campus alle benodigde vaardigheden. Dat zijn: strategie, content, creatie, marketing en technologie. Naar believen kunnen specialisten van andere locaties worden ingevlogen. Op die manier wil het een brede waaier diensten kunnen bieden, in België en Nederland en dus ook in Zweden en Denemarken.

In Zweden heeft iO met Awave expertise in huis op het gebied van webdevelopment, UX, UI en digitale marketing. Daar werken ze ook met Drupal, Umbraco, Episerver en WordPress. Landgenoot Stendahls is een fullservice bureau.

Het Deense Peytz & Co levert digitale marketing-, design- en webdevelopmentdiensten

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *