WordPress ondersteuning gezocht! – Bloeise

WordPress ondersteuning gezocht! – Bloeise

Ben jij handig met WordPress? Vind jij snel de juiste foto bij een blogartikel? Lees verder, Bloeise is op zoek naar ondersteuning met WordPress voor meerdere sites.

We beheren zo’n 130 sites waarvan Bloeise het vlaggeschip is en de 30+ HQ-sites en onze affiliate sites onze rising stars. De overige 100 sites gebruiken we voor linkruil en het plaatsen van gastblogs. Daar hebben we ondersteuning bij nodig:

  1. Op factuurbasis vanuit je eigen bedrijf, maandelijks.
  2. Met vrijwaringsverklaring: je verklaart hiermee alleen en uitsluitend de aangewezen bronnen voor afbeeldingen te gebruiken: Pexels en Pixabay. Géén Google en Flickr, want daar krijgen we problemen mee.
  3. Blogs plaatsen op basis van checklists: blogs voor klanten, blogs voor SEO, persberichten, gastblogs… er zijn veel verschillende smaken. Maar allemaal hebben ze een meta-description, minimaal twee afbeeldingen (rechtenvrij!), categorie, video en keywords voor interne links nodig. Je kan een schrijffout spotten, je snapt hoe SEO werkt.
  4. Linkbuilding: elke blog geplaatst heeft ook een aantal startpaginalinks voor nodig, daarvoor hebben we een externe tool. Soms komt er een opdracht binnen om links te plaatsen. Ervaren met linkruil? Dan hebben we een wensenlijst en praktische tools voor je.
  5. WordPress skills:  je draait je hand niet om voor het toevoegen van een categorie, het nalopen van blogs op interne link keywords of het instellen van WordFence. Onze magische blokken op Bloeise.nl heb je snel onder de knie. Kun je ook een funnel opbouwen? Weet je praktische tooling die ons helpen? Nog beter!

Hoe we werken

  • Maakt niet uit waar je zit in de wereld, als je maar een klantblog snel live kunt zetten.
  • Contact via Google Hangout, Slack en gedeelde drive (OneDrive).
  • Vast aantal uren tot 8 uur per week mogelijk.
  • Je factuur zsm betaald.

Voor wie?

Als je handig met de computer bent, secuur kunt werken én je afspraken nakomt, dan ben je al snel geschikt. We zoeken dan ook iemand die een scherp uurloon vraagt, bedrijven en seniors hoeven daarom niet te reageren. Deze job is een interessante bijklus voor jonge mensen die graag reizen. Het is grotendeels invoerwerk waarbij je ook veel zult bijleren over SEO, affiliate marketing, linkbuilding en sponsored content.

Interesse? Contact Thomas!

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *