Weer 2 deelnemers op #1: tijdelijke Nummer 1 Deal BusinessBoek Bestseller

Weer 2 deelnemers op #1: tijdelijke Nummer 1 Deal BusinessBoek Bestseller

=> Nummer 1 Deal BusinessBoek Bestseller loopt om 17u af

Ninke van der Leck streeft naar rust in haar business, wat een van de redenen was dat ze meedeed aan BusinessBoek Bestseller:

“In de training was vanaf het begin helder wat me te doen stond ten aanzien van de marketing. Aartjan gaf heel duidelijk aan vanaf de eerste ideeën welke stappen we moesten zetten. Ik kon het direct, ik had er gevoel bij, ik zag het voor me en ik wist ook van: o ja, dit heb ik dan ook te organiseren in mijn team.

Er viel ontzettend veel uitzoekwerk weg, wat mij tijd en fouten heeft bespaard. Ik ben bijvoorbeeld niet standaard meegegaan in wat uitgevers mij tijdens gesprekken adviseerden.

Aartjan geeft superconcrete voorbeelden. Bijvoorbeeld: zo zag bij mij die websitepagina eruit over mijn boek. Dat bespaarde me veel tijd. En het bespaarde me verlies van conversie, omdat hij die pagina’s allemaal getest heeft, het komt uit zijn praktijk.”

Het uitbrengen van een bestseller is intensief. Ik sprak vorige week een auteur wiens boek over een paar weken uitkomt en ik kon de vermoeidheid van zijn gezicht scheppen.

Veel auteurs improviseren. Ze doen wat ze denken dat nodig is om veel boeken te verkopen. En ze kijken naar een auteur die ze kennen. Wat heeft die gedaan om zijn boek te promoten? Dat doen ze dan na.

Maar helaas zijn 82% van de auteurs worstelende auteurs. Als je hen nadoet, dan word jij dat ook. Maar is dat al die energie waard die je in je boek stopt? Al die maanden van voorbereiding, koortsachtig nadenken, keihard werken?

Ondernemers die meedoen aan BusinessBoek Bestseller hebben de keuze gemaakt om zich te omringen met bestseller-auteurs: in de online community van de training zijn al veel bestsellers geboren. En ze hebben de keuze gemaakt om mijn persoonlijke hulp in te kopen, zodat ze geen worstelende auteur worden.

Hoe vroeger je dat doet, hoe hoger je dat boek laat vliegen. Het beste moment is wanneer je nog niet eens begonnen bent met schrijven. Want dan kan ik je al mijn tips geven gedurende het hele proces van schrijven en promoten van je boek. Een bestseller creëer je niet als je boek al uit is, maar al vóórdat het uitkomt.

Ninke wist dat, en daarom stapte ze in BusinessBoek Bestseller:

“Aartjan liet me zien: zo win je het bestseller-spel. Ik had helderheid over de stappen, het was doable en hij is me al voorgegaan en deelt daar best practices van.”

Ze krijgt sinds het boek uit is klanten die ja zeggen tegen een investering van tienduizenden euro’s. Het enige wat die klanten hebben gedaan is haar boek lezen en dan een gesprek met Ninke inplannen.

Zonder de training zou ze een ander boek hebben geschreven:

“Dan was mijn boek braver geweest. Dan had ik minder rauwe randjes opgezocht. Dan had ik niet mijn eigen taal gebruikt, zoals Aartjan zegt. Ik was dan in de groef blijven zitten van de beleidsmedewerker die ik vroeger ben geweest. Dat boek zou ik met minder trots hebben gedeeld met de wereld, en dat zou ook minder knaken opleveren. Ik had er dan ook langer over gedaan. Nu heb ik een boek geschreven waar ik zelf in word gezogen als ik het lees.”

BusinessBoek Bestseller is er altijd voor jou als je mijn hulp wilt bij het creëren van een bestseller. Normaal is je investering in de online training €3.000 euro exclusief btw, en vanaf morgen €4.000 want door het succes van de training – 11 deelnemers zijn al op nummer 1 gekomen met hun boeken – gaat de prijs omhoog.

Maar tot vanmiddag 17.00 uur is je investering maar de helft van de huidige prijs. Er loopt namelijk een Nummer 1 Deal. Daardoor kun je nu instappen voor maar €1.500. De reden daarvoor: Ninkes boek ‘5 Star Business’ is deze zomer op nummer 1 gekomen in de Managementboek Top 100. Ook een andere deelnemer kwam op 1: Maaike Thiecke met haar boek ‘Cultuurdingetje, hè…’

Om het succes van Ninke en Maaike te vieren, geef ik je tot vanmiddag de gelegenheid om mijn hulp in te schakelen met een extreem royale korting van €1.500 op je investering.

Want in BusinessBoek Bestseller krijg je mijn complete, geteste aanpak om van je boek een succes te maken. Je krijgt als mijn blijk van waardering voor je snelle beslissing ook 3 bonussen ter waarde van €2.000, plus de favoriete bonus van bijna alle deelnemers: behalve de video’s en audio’s krijg je ook een hardcover boek opgestuurd. Daarin staat de complete inhoud van de training zodat je alles ook rustig kunt nalezen op papier.

De tijdelijke pagina waar je tot vanmiddag 17.00 uur gebruik kunt maken van de Nummer 1 Deal is https://www.schrijvenvoorinternet.nl/businessboek-bestseller-tijdelijke-nummer-1-deal

Wie weet spreek ik je binnenkort. Want je kunt mij persoonlijk vragen stellen over je boek tijdens de online vragensessies waar je 12 maanden lang toegang toe krijgt als deelnemer.

Aartjan van Erkel

 

« Vorige: Tot maandag 1.500 euro korting op mijn elitaire training BusinessBoek Bestseller

Volgende: Ik had me er al jarenlang op verheugd om mijn nieuwe boek in de volvette versie uit te brengen »

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.