Vergelijkingsplatform voor financiële producten haalt 3,2 miljoen euro op

Vergelijkingsplatform voor financiële producten haalt 3,2 miljoen euro op

Oleksiy Lysogub, CTO en co-founder van HelloSafe

De jonge fintech speler HelloSafe, die sinds 2021 oplossingen ontwikkelt voor het vergelijken van verzekerings-, investerings-, spaar- en kredietproducten, heeft in een eerste seed-fondsenwerving 3,2 miljoen euro opgehaald. De financieringsronde werd geleid door OneRagtime en Kima Ventures.

Het kapitaal zal gebruikt worden om nieuwe medewerkers aan te werven en de inzet van de financiële producten in België te versnellen. Het platform van HelloSafe, dat in 2021 werd gelanceerd, telt maandelijks meer dan 100.000 bezoekers.

“Deze fondsenwerving ondersteunt onze ambitie om het nummer 1-platform in België te worden voor het vergelijken van verzekerings- en financiële producten”, aldus Oleksiy Lysogub, CTO en o-founder van HelloSafe. “Met onze unieke eigen technologie en ons groeiend netwerk van partners willen we ons snel profileren als hét platform waarmee consumenten het maximale uit hun geld kunnen halen.”

“Ondanks de sterke verschillen tussen de financiële producten, stellen we vast dat de gebruikers van ons platform dezelfde behoefte aan advies en vergelijking hebben”, vult Pauline Laurore, CMO en co-founder van HelloSafe, aan. “Dit bevestigt de schaalbaarheid van onze technologie.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.