Vacature voor een Database Specialist (SQL) bij de KVK

Vacature voor een Database Specialist (SQL) bij de KVK

De KVK wil steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. De Group Solide Fundament staat voor een mooie uitdaging waar jij aan mee werkt.

De KVK in Utrecht zoekt een

Database Specialist – fulltime

Als Database Specialist krijg jij energie van het meedenken over oplossingen en vernieuwingen binnen de KVK.

Als Database Specialist ga je aan de slag voor het DBA team. Ons DBA team werkt aan de doorontwikkeling van bestaande functionaliteiten voor de infrastructuur van de KVK én voert beheerwerkzaamheden uit. Je werkt met DB2, MSSQL en PostgreSQL databases en zorgt ervoor dat deze up-to-date blijven. Met product teams zorg je ervoor dat de juiste deployments worden uitgevoerd. Hierbij schakel je met andere database collega’s en de product teams om de inhoudelijke werkzaamheden te bespreken en af te stemmen. Voor zowel bestaande als nieuwe functionaliteiten zorg je voor de juiste afstemming met betrokken partijen. Hierbij vergeet je het proces niet en probeer je dit waar mogelijk te optimaliseren. Je werkt volgens de agile scrum-methode met een KanBan board.

Wat is jouw kracht?

Jij houdt van het oplossen van problemen, werkt nauwkeurig en bent communicatief sterk. Jij weet een goede balans te vinden tussen zelf problemen oplossen en collega’s om hulp vragen. Jij bent op zoek naar een rol voor de lange termijn om je binnen het database team te ontwikkelen en door te groeien in een T-shape model.

Wat ga je doen?

Als Database Specialist beschik je over brede kennis van MSSQL, PostgreSQL of DB2. Je voelt je thuis in het uitvoeren van onder andere de volgende werkzaamheden:

 • (Her)inrichten van databases middels scripting;
 • Optimaal laten functioneren van databases;
 • Technische oplossingen realiseren;
 • Uitvoeren van migraties, updates en beheerwerkzaamheden;
 • Meedenken over de implementatie van technologieën/processen in zowel dagelijks beheer als projecten;
 • Het automatiseren van werkzaamheden zoals het ophalen van data, het genereren van rapporten, etc.

Je werkt in een team en deelt graag je kennis en ideeën en staat open voor feedback. Je kan schakelen tussen verschillende database platformen. Je bent innovatief en helpt verbeteringen te implementeren en de KVK data veilig te houden.

Wat neem je mee?

 • Ervaring met DB2 of SQL en Postgre;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met database koppelingen en migraties;
 • Ervaring met index performance, en DB optimalisaties;
 • Bij voorkeur ervaring met Powershell en availability groups;
 • Bekend met SCRUM werkmethodiek;
 • Gezonde dosis humor.

For this role, the KVK is looking for fluent Dutch speaking candidates.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar. En dan ook nog:

 • Een fulltime functie schaal 11 bedraagt maximaal € 5.425,30 per maand op basis van 38 uur per week afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een individueel keuzebudget van 16,37% over het salaris;
 • Ruim 35 vakantiedagen (incl. 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
 • Volledige vergoeding van Openbaar Vervoer voor reiskosten;
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.

Waar kom je te werken?

KVK is een toonaangevende uitvoeringsorganisatie in het publieke domein met een unieke propositie. Omdat KVK een aantal wettelijke registers beheert, waaronder het voor iedereen bekende Handelsregister, is de naamsbekendheid groot.

KVK wil anders gaan werken met nog meer aandacht voor haar klanten, of dat nu de startende ondernemer, de zzp’er die wil groeien, de mkb’er die ontzorgt wil worden, het grootbedrijf dat uittreksels af wil nemen of collega-organisaties betreft. Zij zet daarom een organisatieverandering in naar meer agile werken in klantgerichte groups en van een complexe naar een meer simpele besturing. KVK wil voor haar klanten waarde toevoegen en onmisbaar zijn en is ervan overtuigd dat een andere manier van werken beter past bij dat doel.

Dit betekent dat business en IT in groups gaan samenwerken gericht op één of meerdere klantgroepen. De group vertaalt de wensen van haar klanten in praktische IT-oplossingen die makkelijk toegankelijk en 24/7 beschikbaar moeten zijn, want dat is wat de markt vraagt. Onze medewerkers spelen hierbij een cruciale rol: zij zijn het gezicht van KVK, het aanspreekpunt; de denkkracht; de adviseur en de expert, maar ook de menselijke kant van digitale dienstverlener.

Vragen over deze vacature?

Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Database Specialist? Solliciteer dan nu.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Danny Rumpel, corporate recruiter, via 06 82 92 01 21 of via danny.rumpel@kvk.nl.

Solliciteren?

Reagereren op deze vacature? Dat kan via deze link:

Database Specialist (SQL) bij de KVK

Goed om te weten:

 • De (online) selectiegesprekken vinden doorlopend plaats;
 • Bij voldoende passende sollicitanten kan de vacature eerder worden gesloten;
 • Voldoe je niet helemaal aan het profiel, maar denk je wel dat deze functie bij je past? Overtuig ons met je motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *