Ugly Belgian Websites – ja ik kijk naar jouw website

Ugly Belgian Websites – ja ik kijk naar jouw website

Vandaag start een wedstrijd/campagne van webhostingroep Combell: Ugly Belgian Websites. Jawel een samenwerking met Hannes Coudenys, die we allemaal kennen van zijn super Instagram account Ugly Belgian Houses.

Een wedstrijd, waarbij iedereen verouderde websites kan nomineren (tot 9/10) en waar een jury nadien een winnaar kiest, die een volledige gratis remake (inclusief design, hosting, fotografie,…) krijgt (en nog een hoop bol.com waardebonnen voor wie websites gaat nomineren).

Ik heb eerst nog getwijfeld om gewoon zelf wat oude websites van mezelf te gaan nomineren (je wilt niet weten welke oude gedrochten van mij overal nog rondlopen, zoals deze +15 jaar oude website voor mijn kotbaas lang geleden 😅). Of mijn namreh.be, mijn eerste blog die ik in 2002 lanceerde (2-0-0-2 !). 🙈

Maar dus denk zelf even na welke website je wilt gaan nomineren. Ik zag al wel veel stemmen rondgaan voor een nominatie van de website van het staatsblad, maar ik vrees dat die even herbouwen een “leuk” projectje gaat worden dat deze wedstrijd gaat overstijgen. Wel een terechte nominatie trouwens! 😅

Het wordt zelfs nog leuker, daar ik mee in de jury zal gaan zetelen van deze wedstrijd om een winnaar te vinden.

Bonuspunten zijn er bij mij te vinden als de website nog http gebruikt, amper SEO vindbaar in Google te vinden is of denkt dat Flash nog werkt in moderne browsers. 🙈

Ik geef ook bonuspunten voor gif’s zoals de dansende banaan, het marquee html element gebruiken, gebruikmaken van iframe, via html tables je website layout opbouwen, automatisch startende muziek of naar beneden dwarrelende sneeuwvlokjes….

 

 

Wie deze blog al langer volgt, zal de logische link wel kunnen maken tussen deze blog en Combell. Reeds sinds 2008 staat deze blog op hun servers (eerst bij Stone-is, dat nadien is overgegaan in Combell). We hebben dus al een lopende samenwerking van goed 14 jaar. 🔥

Waarom zit ik al zo lang bij hen? Deze blogpost uit 2009 laat mooi zien, waarom ik op de servers van Combell vertrouw en nog steeds vele bedrijven en connecties richting Combell stuur met hun hosting noden.

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *