Supergood verenigt 120 experts in digitale transformatie

Supergood verenigt 120 experts in digitale transformatie

Laurent Janssens, managing partner Supergood

Supergood is een nieuw ecosysteem van agencies gespecialiseerd in communicatie, (digitale) marketing, technologie en innovatie. Door synergie te creëren tussen deze onafhankelijke bedrijven wordt Supergood een one-stop-shop voor kmo’s en corporates die werken aan hun (digitale) transformatie.

Momenteel maken 120 experten deel uit van de Supergood groep, die kantoren heeft in Antwerpen, Zaventem en Brugge. Tegen 2025 wil de groep zo’n 300 experten tewerkstellen.

“Wij opereren als één aligned partner van top-tier agencies die slimme (digitale) ideeën en innovaties bieden en implementeren”, aldus Laurent Janssens, managing partner bij Supergood. “Zo streven we naar de versnelde groei van onze klanten. Het is onze ambitie om de Belgische marktleider te zijn als one-stop-shop voor digitale transformatie, innovatie en kwalitatief hoogstaande communicatie.

Bovendien willen we op langere termijn niet alleen in heel Vlaanderen, maar zelfs internationaal aanwezig zijn. Dat is voor een stuk vandaag al het geval, aangezien sommige van onze klanten ook in het buitenland actief zijn.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *