Scopernia pakt met Imagin3 Web3- en metaverse-uitdagingen van bedrijven aan

Scopernia pakt met Imagin3 Web3- en metaverse-uitdagingen van bedrijven aan

Dado Van Peteghem en Jérémy Denisty van Scopernia

Met Imagin3 wil het in Dubai gevestigde managementbureau Scopernia bedrijven gemakkelijker toegang geven tot Web3-technologieën als de metaverse en hen zo de metaverse-markt van 30 biljoen dollar helpen aanboren. Imagin3 wil zo ook bijdragen aan de visie van Dubai om metaverse-hoofdstad van de wereld te worden.

“Met Imagin3 hebben we het perfecte eerste contactpunt gecreëerd voor organisaties om de metaverse te doorgronden en te testen hoe het hun interacties en uiteindelijk ook aanbod ten goede kan komen”, aldus Jérémy Denisty, managing partner bij Scopernia. “We maken dit mogelijk door hen toegang te geven tot ‘s werelds meest geavanceerde en verbonden ecosystemen.”

Imagin3 Studio gaat voor een holistische Web3-aanpak, die opleiding, strategie, conceptualisering en implementatie omvat, net als integratie van metaverse-ervaringen in het merkaanbod. Scopernia-founder Dado Van Peteghem: “Dit nieuwe digitale tijdperk brengt nieuwe groeikansen met zich mee. Imagin3 Studio zal duurzame groei versnellen door bedrijven te begeleiden bij het opnieuw uitvinden van hun bestaande merken, nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en hun strategieën te verbeteren en toekomstgericht te maken.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *