Sander Tacx nieuwe Managing Director van creatief bureau Wayne Parker Kent

Sander Tacx nieuwe Managing Director van creatief bureau Wayne Parker Kent


Sander Tacx is sinds deze week de nieuwe managing director van Wayne Parker Kent. Hij vult daarmee de plek in die vrijkwam na het vertrek van Daan Zoetmulder eind vorig jaar. Tacx heeft meer dan 20 jaar bureauervaring.

Tacx komt van Wavemaker, waar hij interim Content Business Director was. Eerder was hij werkzaam bij (Havas)Boondoggle, Born05 en iO Digital. Met Tacx haalt Wayne Parker Kent een zeer ervaren bureaudirecteur in huis die heeft bewezen bureaus te laten groeien.

Wayne Parker Kent, ooit opgericht als digitale uitgeverij, heeft zich ontwikkeld als creative agency dat merken helpt met merkstrategieën, contentoplossingen, social, campagnes en activaties. Het bureau onderscheidt zich met een unieke, redactionele aanpak. Het bureau is onafhankelijk, maar heeft als onderdeel van Mediahuis wel toegang tot miljoenen dagelijkse bezoekers, wat waardevolle data en inzichten oplevert. Deze inzichten vertaalt Wayne Parker Kent naar content en campagnes die merken en mensen dichterbij elkaar brengen.

Wayne Parker Kent werkt voor klanten als ALDI, Samsung, Henkel, Eristoff, William Lawson’s en Fonds Gehandicaptensport.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *