Romy Monteiro door tijdschrift FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland | Media en Cultuur

Romy Monteiro door tijdschrift FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland | Media en Cultuur

Romy Monteiro is door tijdschrift FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De zangeres en presentatrice staat bovenaan de FHM500. De jury, die de lijst samen met lezers samenstelde, bestond dit jaar voor het eerst uit alleen vrouwen.

De dertigjarige Monteiro volgt actrice Abbey Hoes op, die vorig jaar de FHM500 aanvoerde. Zij staat dit jaar op de vierde plaats. Op plaats twee staat schaatsster Jutta Leerdam en model Imaan Hammam staat op drie.

Monteiro noemt het “hartstikke leuk en een ontzettende eer” dat de lezers van FHM en de jury haar op de eerste plaats hebben gezet. “Dat had de zeventienjarige Romy nooit gedacht, haha. Ik vind het ook extra waardevol dat dit niet alleen door lezers, maar ook door een vrouwelijke jury is gekozen. Dat zijn niet de minste vrouwen.”

In de eerste uit uitsluitend vrouwen bestaande jury namen onder anderen modellen Kim Feenstra en Danielle van Grondelle plaats. Ook programmamaakster Veronica van Hoogdalem zat erin.

Donderdagavond op de launchparty van de FHM500 in Amsterdam zijn nog enkele awards uitgereikt. De All Time Favorite Award, een soort oeuvreprijs, is naar Georgina Verbaan gegaan. Atlete Fleur Jong is uitgeroepen tot mooiste sportvrouw en Linda Hakeboom tot Social Media Queen.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *