RoboRana Group verbreedt aanbod met process mining via oprichting Model8.ai

RoboRana Group verbreedt aanbod met process mining via oprichting Model8.ai

Mathias Fransen, managing partner bij RoboRana

Automatisatie- en optimalisatiespecialist RoboRana lanceert met Model8.ai een nieuwe bedrijfsunit die business aan IT linkt via artificiële intelligentie. Hiermee zet RoboRana zichzelf op de kaart als eerste servicespecialist voor process insights, waarbij process mining-technologie grootschalige bedrijfsprocessen overzichtelijk maakt.

“Met Model8.ai zorgen we met technologie voor inzichten in processen”, licht Mathias Fransen, managing partner bij RoboRana, toe. “Je zou denken dat bedrijven hun interne processen goed kennen, maar door de veelheid aan (sub)stappen is er vaak nood aan een objectief overzicht.”

“Met process mining kunnen we voortaan ook onderhuidse, onbekende problemen detecteren. Uiteindelijk gaat het bij automatiseren om het creëren van een goed proces, en daarvoor moet je wel eerst weten wat er misloopt”, besluit hij.

Jonas Maeyens, founder en process insights lead van Model8.ai en ooit in het nieuws als eerste organisator van droneshows in België, heeft grote ambities: “We willen dé referentie te worden op vlak van process insights, met het democratiseren van process mining als eerste missie. Door klein te starten en de low hanging fruits te plukken is het een laagdrempelige instap naar verdere digitale transformatie.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *