Redactie

Redactie

Ik ben Eline Brinkman, en schrijf en redigeer de meeste artikelen. Mijn passie gaat vooral uit naar wat er op online marketing gebied gebeurd. Ik pitch alle nieuwtjes voor Hitmarketing en zorg ervoor dat jullie op de hoogte worden gehouden van het doen en laten van online marketeers in Nederland.

 

 

 

Hoi, Ed Wijngaard hier. Ik ben hoofd technische afdeling voor  Hitmarketing. Ik beheer alle technische aspecten van Hitmarketing. Gaat er iets niet goed op het technische gebied trekken ze bij mij aan de bel!

 

 

 

Ik ben Arend van Winkel, ik ben de oprichter van Hitmarketing nieuws. Mijn taak is om zoveel mogelijk over internet marketing te schrijven. En dat is gelukt. Met ruim 25 jaar ervaring hebben we nu een ervaren redactie-team opgericht voor Hitmarketing.

 

 

 

Hallo, ik ben Particia der Heide, en customer support van Hitmarketing. Ik zorg er voor dat alle artikelen en publicaties op de juiste manier worden beantwoord. Is het niet goed dan trekt men aan de bel en ben ik verantwoordelijk voor de afdracht.