Pingpong je populariteit omhoog – Schrijven voor internet

Pingpong je populariteit omhoog – Schrijven voor internet

Susan Sarandon speelde in bijna 80 films sinds haar debuutfilm in 1974. Ik zag haar voor het eerst in Thelma & Louise in 1991 en voor het laatst in de komedie Ride The Eagle, die ik even zou gaan kijken op Prime Video als ik jou was.

Maar ze heeft niet alleen een belachelijk groot oeuvre aan films. Sarandon staat ook bekend als activist tegen oorlog, tegen honger en als UNICEF-ambassadeur.

En er is ook nog een kant haar persoonlijkheid die minder bekend is. Ze opende 15 jaar geleden namelijk een ping pong bar in New York City. Die inmiddels is uitgegroeid tot een hele keten aan ping pong bars, die zichzelf offline social networks noemen.

In een ping pong bar kun je niet alleen in een kouwe hal genoeglijk tafelpingpongtennissen met je maten, maar natuurlijk ook eten en drinken bestellen – van dat lekkere vieze eten waar ze in Amerika zo goed in zijn. Zoals een Double Margherita Pizza, een Bacon Cheeseburger en een Red Velvet Brownie. De eerste ping pong bar is inmiddels ook in Nederland geopend: hij zit in Utrecht. Het is maar dat je het weet.

Mede door haar side hustles en passieprojecten is Susan Sarandon zo populair geworden bij het filmpubliek en bij de regisseurs in Hollywood dat haar carriere al bijna 50 jaar duurt – binnenkort verschijnt ze weer in een nieuwe film: Maybe I Do.

Hollywood-acteurs hebben door dat hun fans het leuk vinden als ze niet alleen maar acteren maar ook laten zien dat ze nog andere dingen leuk vinden in het leven. Zoals Reese Witherspoon die een populaire boekenclub heeft, Jared Leto en Snoop Dogg die mede-eigenaars zijn van Reddit, Scarlett Johansson die een popcornwinkel in Parijs heeft geopend, Ryan Reynolds die investeerder is in een gin-merk en Gwyneth Paltrow die kaarsen maakt die ruiken zoals haar vraagjenaar.

Het is een van de leukste manieren om jezelf te verkopen als ondernemer: vertel je klanten ook over dingen buiten je vakgebied die jou leuk maken. Als een van de 8 formules die ik vandaag naar de Members van Het Lab stuur laat ik zien wat je kunt doen als ondernemer om je marketing extra goed te laten werken door heerlijk te gaan lullen over je side hustles en passieprojecten.

Ik laat je bijvoorbeeld zien hoe een Nederlandse ondernemer duizenden optins binnenhaalde met een stukje marketing waarin hij is gaan vertellen over dingen die niks te maken hebben met de expertise waarvoor zijn klanten bij hem aankloppen.

Je ziet in de nieuwe masterclass met 8 formules om jezelf te verkopen:

  • Hoe je klanten krijgt die achter jou aan zitten in plaats van jij achter hen. Klanten die achter jou aan zitten zijn het lucratiefste, want de prijselasticiteit is groter en ze blijven langer bij je.
  • Hoe je marketing doet waardoor je in flow raakt en die je nauwelijks ervaart als werk
  • Hoe je volle bak je creativiteit en jouw ‘crazy’ kwijt kunt in je marketing voordat je ook maar een woord hebt gezegd of geschreven
  • Hoe je onvergelijkbaar wordt in je markt
  • Hoe je als personality extreem waardevol wordt voor klanten in je markt, zonder dat je iets over de inhoud van je vakgebied hoeft te zeggen

Vanmiddag om  17.00 uur sturen we hem naar de drukker en daarna ben je definitief te laat. Straks laat ik ook nog even een luchtalarm afgaan zodat je niet vergeet om hier je membership van Het Lab te starten: https://www.schrijvenvoorinternet.nl/membership-het-lab

Aartjan van Erkel

« Vorige: Het geheim van de succesvolste ondernemers in iedere markt

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *