Overname Flow Pilots door ACA Group betekent afscheid van CEO Dewi Van De Vyver

Overname Flow Pilots door ACA Group betekent afscheid van CEO Dewi Van De Vyver

Dewi Van De Vyver, Nico Cras en Ronny Ruyters

ACA Group, gespecialiseerd in digitale transformatie, neemt het Antwerpse digitale innovatiebedrijf Flow Pilots over, dat software en diensten levert aan (middel)grote ondernemingen. Door het toenemende aantal digitale transformatieprojecten besloot ACA Group de organische groei aan te vullen met actieve acquisitie. De overname van Flow Pilots is het eerste resultaat daarvan.

Met de overname neemt Dewi Van De Vyver na tien jaar afscheid als CEO van Flow Pilots, het digitaal innovatiebedrijf dat ze in 2011 zelf mee oprichtte. “Ik ben fier op het verhaal dat we hebben geschreven”, vertelt ze. “Een verhaal waarbij we geloven dat technologie het dagelijkse leven van mensen positief verandert. Een verhaal dat nu samen met ACA Group een vervolg zal krijgen.”

ACA Group nam Flow Pilots over van Cipal Schaubroeck, dat het bedrijf vijf jaar in portefeuille had. “We zijn fier dat we Flow Pilots uit de pioniersfase hebben getild”, vertelt CEO Nico Cras. “De kennis van UX-design die zij binnen Cipal Schaubroeck brachten, zetten we nu volop in voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen voor de publieke sector.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.