NRC lanceert Premium Pagina’s – Emerce

NRC lanceert Premium Pagina’s – Emerce


Exclusief voor de digitale editie van de krant lanceert NRC Premium Pagina’s: een clickable uiting bestaande uit 4 x 1/1 pagina die de lezer direct naar de landingspagina van de adverteerder brengt.

Met de nieuwe digitale propositie worden zowel branding- als performancedoelstellingen gediend, zegt de uitgever. Los van deze nieuwe propositie zijn alle advertenties in de digitale variant van de papieren krant eveneens clickable.

‘Door de unieke kenmerken van digitaal optimaal te benutten, profiteren adverteerders bij uitstek van het beste van twee werelden’, aldus Madelon Fortuin, commercieel directeur van Mediahuis NRC. “We combineren de kracht van het vertrouwen in de krant met de interactie en conversie die het platform digitaal biedt.’

NRC liet door GfK in december 2022 een effectstudie uitvoeren naar vijf best practice cases. Gemeten resultaten zijn volgens NRC overtuigend en laten een stijging zien op de belangrijkste merk-KPI’s, een toename van koopoverweging, websitebezoek en conversie.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *