Nog geen treinverkeer rond Amsterdam, NS zegt: stel reis uit | Binnenland

Nog geen treinverkeer rond Amsterdam, NS zegt: stel reis uit | Binnenland

Er zullen in de nacht van zondag op maandag geen treinen meer van en naar Amsterdam rijden, meldt spoorbeheerder ProRail op Twitter. Dit komt door een storing op de verkeersleidingspost in Amsterdam. De verwachting is dat de storing ook impact zal hebben op de start van de treindienstregeling maandagochtend.

De NS roept treinreizigers in en rond Amsterdam op om in de nacht van zondag op maandag ander vervoer te regelen of hun treinreis uit te stellen. Van en naar station Schiphol Airport rijden eveneens tijdelijk geen treinen.

Ook in de rest van het land kunnen reizigers hinder ondervinden als gevolg van de problemen rond Amsterdam, waarschuwt de NS. Zo meldt de gemeente Utrecht dat rond Utrecht Centraal de rest van de nacht evenmin nog treinverkeer mogelijk is.

De storing op de verkeersleidingspost ontstond zondag aan het einde van de middag en was korte tijd verholpen, maar keerde in de avond terug.

Zowel in Utrecht als in Amsterdam strandden honderden reizigers. Het ging vooral om fans van zanger Harry Styles, die een concert gaf in de Johan Cruijff ArenA.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *