Nextview doet overname voor Europese expansie

Nextview doet overname voor Europese expansie


Nextview, een van de grotere Salesforce-adviesbureaus in de Benelux, neemt Mooza Inspire over. Hiermee breidt het zijn activiteiten uit naar centraal- en oost-Europa.

De partijen kondigden vandaag de overname aan. Het is niet bekend hoeveel geld daarmee gemoeid is.

De transactie borduurt voort op de investering van Nextview Consulting in Salesforce-adviesdiensten om te voldoen aan de aanhoudende vraag naar digitale transformatie. Daarin spelen platformen als Mulesoft, Tableau en Slack uit het Salesforce-ecosysteem een wezenlijke rol.

Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview Consulting, zegt in een persbericht: “Onze ervaring en Mooza’s aanwezigheid in Polen en Tsjechië creëren een krachtige combinatie voor klanten in Centraal- en Oost-Europa.”

Begin dit jaar intensiveerde Waterval zijn activiteiten op de Duitse markt, onder meer met de opening van een locatie in Frankfurt. Mooza is opgericht in 2017 en heeft teams in Warschau, Krakau, Brno en Praag.

Dit nieuws volgt op de participatie van Salesforce Ventures in 2021 en NIBC Investment Partners in 2022. Zij verschaffen groeikapitaal voor de Europese expansie van het Nederlandse bedrijf.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.