Mythes ontkracht linkbuilding pakketten kopen in 2021-2022?

Mythes ontkracht linkbuilding pakketten kopen in 2021-2022?

De vraag van iedere klant over linkbuilding pakketten kopen anno 2021-2022

Klanten vragen zich altijd af, of het wel verstandig is om een compleet pakket in te zetten voor het doel wat ze voor ogen hebben. Dit zijn vragen die wij wel begrijpen alleen doelen die vaak op een angstreden. De reden is vaak dat de pakketten dan “te veel” backlinks zou creëren voor hun website waardoor ze in geding kunnen komen met de rankings. We krijgen deze vraag regelmatig en je bent niet alleen als je dezelfde vraag hebt. Deze is wel ontstaan vanuit een mythe. Deze zouden we dan graag in dit artikel willen ontkrachten.

Backlink angst! Is een normale angst tijdens linkbuilding pakketten kopen

Veel mensen lezen wel eens een artikel die rechtstreeks van google hand komt of van een guru komt die het wiel opnieuw probeert uit te vinden en mensen nemen in een angst golf. Deze angst is vaak niet gebasseerd op feiten maar aannamens. Kunnen te veel backlinks schade toebrengen? Het antwoord is NEE, althans. Niet direct! Kijk en daar zit de verwarring. Want de backlinks anzich doen niet zoveel kwaad. Maar de content achter de te veel backlinks kunnen we degelijk schade toebrengen.

En daar komt de mythe ook vandaan. Wij van linkbuildingvoordeel kopen hier en daar wel eens expired domeinen op en dan kijken we of de website gespammed in google search console. Het is puur cijfer werk waar we op letten. Is de url geindexeerd? Mooi. Heeft hij nog wat backlinks? Mooi! zijn het chineze backlinks? Maakt niet uit. De metrics wijzen erop dat het geen kwaad doen.

Maar wanneer spreek je nou echt van te veel backlinks?

Mijn mening is dat linkbuilding pakketten zo door angst en verkeerd handelen een dus danige naam hebben gekregen dat er veel voor nodig is om mensen van die gedachte af te halen. Als je het hebt over slechte backlinks zoals overdreven grote hoeveelheden aan directory websites en slechte structuur, geen ssl, onveilige popups etc etc.

Dan ja! dan is te veel backlinks in linkbuilding pakketten niet goed. Er is altijd 1 ding die je moet onthouden. Media aandacht bestaat ondermeer uit publishers die over jouw gaan schrijven op websites van derde.

Als daar jouw website benoemd wordt en gelinkt is dat ook een backlink. En wordt dit viral opgepakt dan telt het gevalletje meer backlinks gevaarlijk, totaal niet!
Integen deel. Dan is het een feit dat meer publiciteit de nieuwe norm voor backlinken wordt.

Hoe werkt een publisher netwerk voor jouw om meer backlinks te krijgen dan?

Normaal gesproken praat je niet over linkbuilding pakketten als je een artikel wil publisher. Maar als je dit bijvoorbeeld wel bij een krant doet of dergelijk en je krijgt veel naamsbekendheid noem het maar op dan wordt je op een gegeven moment geplugged. Dan maakt het niet uit al zou je een miljoen backlinks zowel no follow of do follow hebben.

De power zit hem in de relevantie en power achter de linkjuice van de publishers. Aha, dan kom je op een moment dat en het niet uit maakt hoeveel backlinks er zijn en op het moment hoe wij een publisher netwerk hebben ingedeeld in het systeem als linkbuilding pakketten verkopende partij betref.

Waarom is het dan zo goedkoop in verhouding met andere website publishers?

Linkbuilding pakketten bestaan uit een bulk proces die met de hand wordt geredigeerd en de artikelen wel automatisch inplannen voor publicatie. Bij een publisher gaat het om 1 artikel die wordt uitgerold op meerdere websites.
En nu kom je bij het volgende kopje, namelijk duplicate content.
Dat is namelijk een interessant stuk, die ik altijd met mijn klanten bespreek.

Ik krijg vaak de vraag: “is het geen duplicate content? want dan krijg je pak rammel van google…”

Ik reageer altijd heel droog hier op! Ik zeg alleen maar, lees je wel eens een artikel van een nieuws website? Hoe denk je dat die daar komt? Die worden ingekocht of gewoonweg overgenomen. Uiteraard is het duplicate content. Maar de mythe dat het je website zou schaden is natuurlijk een uit de lucht gegrepen en uit zijn verband getrokken begrip. Hiermee is de angst diep geworteld bij veel mensen.

Maar ik ontkracht het altijd maar zo, hoe staan alle grote publicatie websites er voor in de zoekmachine? Juist, dat ze de meest rankende grootste traffic bronnen die er zijn. Wat je wel in verband moet zien natuurlijk.

Dus je moet niet complete content plus hele websites gaan namaken en die precies met dezelfde lay-outs gaan nabootsen. Ook moet je uitkijken met rechten van bepaalde mensen die er geen toestemming voor geven. Want ze komen uiteindelijk aan de deur. Ik weet dit omdat we in het verleden hier wel eens mee te maken hebben gehad, puur uit onwetendheid. Niet eens wetend dat het artikel een bescherming had.

google linkbuilding pakketten mythe

Maar masspages en duplicate content en veel backlinks produceren op deze manier is dus niet gevaarlijk?

Nee infeite niet, maar goed het is het zelfde als autorijden. Je kan je zelf naar de mooiste plaatsen verplaatsen alleen als je de weg weet. En alleen als je overweg kunt met het voertuig kan je op je bestemming komen. En als je je voertuig meester bent weetje met de exta kennis een rit van je leven te maken.

Het zelfde geld ook voor linkbuilding pakketten. Als je weet hoe je linkbuilding tools moet toepassen dan weetje precies hoe je je op je eindbestemming moet bevinden. Maar dat is logisch. En soms heb je gewoon de tools niet om dat te kunnen, of gewoonweg de tijd niet.
En dat is precies de reden waarom we linkbuildingvoordeel.nl hebben opgezet!

web2.0 backlinks

Dit is de reden waarom wij linkbuilding pakketten hebben opgezet!

Linkbuilding pakketten zijn niet alleen efficient, maar ze doen exact wat ze beloven. Tenminste, als het om linkbuilding pakketten kopen gaat wel.
Zoals eerder hier beschreven boven, hebben we wat zaken ontkracht zodat het duidelijk wordt voor je waar je aan toe bent. En dat het volledig veilig is om een linkbuilding pakket bij ons af te nemen. Inplaats link voor link in te kopen, wat ontzettend tijd rovend is en waarschijnlijk geen verschil gaat maken.

Vergeleken met de concurrent zijn wij van linkbuildingvoordeel ook het meest transparant met wat je krijgt in de linkbuilding pakketten. We hebben voorbeelden, we hebben testcases. We vertellen exact wat er in zit en krijgt een rapport. Bij andere partijen kun je dit vaak alleen voor een meerprijs beknopt toegestuurd krijgen. Daarnaast blijven de link ook nog eens staan. Meer informatie vind hier op de faq.

Dus laat je niet je zelf niet in de waan van de dag.
Maar zet je zelf op scherp en ga voor de logica, en niet voor de mythes die je onder je neus gedrukt krijgt. En als je nog vragen hebt kun je die altijd hier aan mij stellen.

Dus in een notendop over de mythes

Wat vindt Google van dubbele inhoud?
Er zijn veel geweldige berichten gepubliceerd door Google. Ik ga je een samenvatting geven van de beste delen, maar ik raad aan om ook de berichten te lezen.

Dubbele inhoud zorgt er niet voor dat je website wordt bestraft.
Google weten dat gebruikers diversiteit in de zoekresultaten willen en niet steeds hetzelfde artikel, dus kiezen ze ervoor om slechts één versie te consolideren en weer te geven.
Google heeft algoritmen ontworpen om te voorkomen dat dubbele inhoud van invloed is op webmasters dit kunnen we in onze linkbuilding pakketten goed managen.

Deze algoritmen groeperen de verschillende versies in een cluster, de “beste” URL in het cluster wordt weergegeven en ze consolideren in feite verschillende signalen (zoals links) van pagina’s binnen dat cluster naar degene die wordt weergegeven. Wij werken met onze linkbuilding pakketten altijd via google dna.

Ze gingen zelfs zo ver dat ze zeiden: “Als je je geen zorgen wilt maken over het sorteren door duplicatie op je site, kun je ons er in plaats daarvan zorgen over laten maken. (blackhat, greyhat, whitehat mythes) Ongeveer het ergste dat door deze filtering kan gebeuren, is dat een minder wenselijke versie van de pagina in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Google probeert de oorspronkelijke bron van de inhoud te achterhalen en die weer te geven.
Als iemand je inhoud zonder toestemming dupliceert, kun je een verzoek indienen om deze te laten verwijderen door een verzoek in te dienen op grond van de Digital Millennium Copyright Act. Blokkeer de toegang tot dubbele inhoud niet. Als ze niet alle versies kunnen crawlen, kunnen ze de signalen niet consolideren.

Oplossingen om inhoud te dupliceren

De oplossing hangt af van de specifieke situatie:

Doe niets en hoop dat Google het goed doet. Hoewel ik deze manier van handelen niet zou aanbevelen, heb je misschien eerder gelezen dat Google de pagina’s zal clusteren en de signalen zal consolideren, waardoor problemen met dubbele inhoud effectief voor je worden afgehandeld.

Canonieke tags. Deze tags worden gebruikt om signalen te consolideren en je voorkeursversie te kiezen. Het is een stokpaardje van mij wanneer een website canonieke tags correct heeft ingesteld en ik een audit zie die zegt dat er dubbele inhoudsproblemen zijn. Is allemaal inclusief bij het aanschaffen van de linkbuilding pakketten.

Het is op dat moment geen probleem, dus zeg niet dat het zo is.
301 omleidingen. Dit zou voorkomen dat pagina’s zelfs de meeste duplicatieproblemen hebben door te voorkomen dat sommige alternatieve versies worden weergegeven.
Vertel Google hoe URL-parameters moeten worden verwerkt. Dit kunnen we realiseren binnen in onze campagnes van de linkbuilding pakketten die je afneemt.

Door deze in te stellen, vertelt Google wat de parameters eigenlijk doen, in plaats van ze te laten proberen erachter te komen.
Rel=”alternatief”. Wordt gebruikt om alternatieve versies van een pagina te consolideren, zoals mobiele pagina’s of pagina’s met verschillende land-/taalpagina’s. Bij land/taal in het bijzonder wordt hreflang gebruikt om de juiste land/taalpagina in de zoekresultaten te tonen. We werken altijd niche gerelateerd en land gerelateerd met onze linkbuilding pakketten die we uitrollen.

Een paar maanden geleden zei John Mueller van Google, die een vraag in de Webmaster Hangout beantwoordde, dat het repareren van hreflang de rankings niet zou verhogen, maar alleen zou helpen om de juiste versie weer te geven. Dit komt waarschijnlijk omdat Google de alternatieve versies al heeft geïdentificeerd en de signalen voor de verschillende pagina’s heeft geconsolideerd. Linkbuilding pakketten nu kopen? Waar wacht je nog op?

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.