Microsoft lanceert Office 365 Basic

Microsoft lanceert Office 365 Basic


Microsoft introduceert een deze maand een nieuw abonnement voor Microsoft 365. Microsoft 365 Basic kost slechts 1.99 dollar per maand en vult de 100 GB OneDrive-opslagoptie aan met extra functies.

Microsoft 365 Basic is vanaf 30 januari wereldwijd beschikbaar met 100 GB cloudopslag, een advertentievrij Outlook (alleen web) en verbeterde beveiligingsfuncties, zoals gegevensversleuteling en virus- en malwarescans voor bijlagen. Bestaande OneDrive-opslagklanten van 100 GB worden automatisch opgewaardeerd naar Microsoft 365 Basic tegen hetzelfde maandelijkse tarief.

Microsoft 365 Basic biedt ook toegang tot technische ondersteuning van Microsoft, waaronder hulp via de telefoon of via online chat voor zowel Microsoft 365-apps als Windows 11.

Het belangrijkste verschil tussen het persoonlijke abonnement van 6,99 dollar per maand en het nieuwe basic-abonnement van $ 1,99 is dat Microsoft 365 Basic geen toegang biedt tot de desktopversies van Word-, Excel- en PowerPoint-apps.

De Office-app op mobiel en Windows krijgt later deze maand als nieuwe naam Microsoft 365.

Later deze maand is het ook 10 jaar geleden dat Microsoft voor het eerst consumentenabonnementen voor Office introduceerde. Het abonnement stond toen bekend als Office 365 Home Premium en omvatte toegang tot Office-bureaublad-apps en 20 GB cloudopslag.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *