Marketingtechniek verandert vreemden in klanten webshop

Marketingtechniek verandert vreemden in klanten webshop

webshop marketing webwinkelDe online klant wil de beste prijs én de beste service van een webshop. Vertrouwen en naamsbekendheid zijn enorme factoren van belang bij de keuze om wel of niet te kopen. Alleen, hoe vind je deze onbekende potentiële klant en verleid je hem tot een aankoop?

De kracht van communicatie is herhaling. Hoe vaker je met een goed verhaal langskomt, des te meer het vertrouwen groeit naar het punt dat hij wil kopen. Deze speciaal ontwikkelde marketingtechniek is de sleutel tot het vergroten van jouw bereik.

Van vreemde naar vriend

Een onbekende triggeren, zonder dat hij het als lastigvallen ervaart én waardeert waar je hem op attendeert. Social media maakt de onbekende nieuwsgierig naar jouw webshop. De praktijk heeft bewezen dat het werkt.

Dankzij social media komt de vreemde in actie en wordt hij nieuwsgierig naar jou. En dan is het tijd om deze vreemde in een vriend te veranderen. Tijd om hem als potentiële klant te vangen door hem aan te bieden te blijven informeren over nieuwe ontwikkelingen. Tijd voor een nieuwsbriefaanmeldformulier dat eruit springt om namen en e-mailadressen te verzamelen.

Van vriend naar klant

Praktische adviezen, aankomende evenementen, er zijn genoeg manieren om een goed verhaal te vertellen die de relatie met de lezer versterkt. Blijf hem informeren. Blijf hem verleiden. Combineer dit met een relevant product en dan verandert de vriend al snel in een klant.

Van klant naar ambassadeur

Degelijke webshops laten het niet bij de verkoop en gaan een stap verder. Zij veranderen klanten in ambassadeurs door hen om feedback te vragen. Deze klanten publiceren dit online, zodat andere potentiële klanten weten hoe goed zij zijn.

De ideale manier voor webshops om feedback te publiceren is via een onafhankelijke derde partij die objectief alle feedback screent. Dat vergroot de transparantie en betrouwbaarheid en voorkomt dat reviews van een webshop als verzinsels worden ervaren.

Potentiële klanten vangen?

Deze marketingtechniek vergroot gegarandeerd de naamsbekendheid bij de doelgroep. Het zorgt ervoor dat je met meer potentiële klanten kunt communiceren.

Wil je de aandacht trekken van nieuwe potentiële klanten voor de webshop?
Wil je contactgegevens van deze nieuwe groep potentiële klanten?
Wil je alleen maar deals sluiten en actieve nieuwe klanten?

Ja, vertel me meer

 

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *