Lise Conix volgt ‘nonkel Wouter’ op als CEO van Schoenen Torfs

Lise Conix volgt ‘nonkel Wouter’ op als CEO van Schoenen Torfs

Lise Conix en Wouter Torfs

Lise Conix wordt vanaf 1 februari CEO van Schoenen Torfs en neemt daarmee de fakkel over van haar oom Wouter Torfs, die het bedrijf gedurende 33 jaar deed uitgroeien tot één van de bekendste familiebedrijven van het land. De leiding van de winkelketen blijft dus in familiehanden.

Vandaag is Lise Conix marketing– en duurzaamheidsdirecteur van Schoenen Torfs. “Ik voel me helemaal klaar om in de voetsporen van Wouter te treden”, vertelt ze. “De CEO verandert, maar het merk en het familiebedrijf blijven hetzelfde. Al is het wel mijn ambitie om dit warme familiebedrijf verder uit te bouwen. Schoenen Torfs moet niet alleen een great place to work zijn, maar ook een great place to shop.

“Ik wil dit warme familiebedrijf met 700 medewerkers, dat ik door en door ken, verder uitbouwen en klaarstomen voor de toekomst. In België zitten we nog niet aan ons plafond, ook al zijn de uitdagingen groot.”

“Ik ben ervan overtuigd dat ons familiebedrijf in goede handen is met Lise als nieuwe CEO”, vult Wouter Torfs aan. “We zijn voor mijn opvolging niet over één nacht ijs gegaan. Het is een intensief proces geweest met als resultaat dat zowel de bedrijfsleiding als de familie 100 procent vertrouwen hebben in Lise.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *