LinkedIn-nieuws november 2021 | Corinne Keijzer

LinkedIn-nieuws november 2021 | Corinne Keijzer

Ik krijg wel eens de vraag waarom LinkedIn zo vaak aanpassingen doet en dan vooral weer sleutelt aan bijvoorbeeld de lay-out (welke afgelopen maand weer eens op de schop gegaan is). Het is voor zo’n platform natuurlijk van essentieel belang dat het continu door blijft ontwikkelen om de gebruiker een zo’n breed en nuttig mogelijk scala aan functionaliteiten te bieden. Het nadeel daarvan is dat met al die aanpassingen zo’n tool ook zwaarder wordt. Dit komt door de coderingen die elkaar steeds opvolgen en opstapelen waardoor het voor de servers te zwaar wordt. En dan komt er zo’n moment dat het weer een keer helemaal op de schop moet zodat het hersteld wordt.

Uit betrouwbare bronnen heb ik dan ook vernomen dat dat de reden is dat het persoonlijke profile wéér een make-ver heeft gekregen. Ik loop er helemaal doorheen met je en laat zien wat ze dit keer allemaal aangepast hebben, een lange lijst!

Persoonlijke profiel lay-out is aangepast

Nog niet iedereen heeft het, maar de eerste LinkedInners hebben wel al de nieuwe lay-out, waaronder ikzelf. Er is veel veranderd in het uiterlijk maar op zich blijven de opties allemaal redelijk hetzelfde op een enkele toevoeging na. Dat scheelt weer 😉. Maar om je straks niet wezenloos te zoeken naar bepaalde opties, hier komen de belangrijkste aanpassingen op een rij:

linkedin nieuw profiel