LinkedIn biedt nu ook GTP functies aan

LinkedIn biedt nu ook GTP functies aan


LinkedIn introduceert AI-aangedreven schrijfsuggesties, waarmee gebruikers hun profielen of functiebeschrijvingen kunnen verfijnen. Beide zijn gebouwd op geavanceerde GPT-modellen.

LinkedIn gebruikt GTP-4 voor gepersonaliseerde profielen, met GTP-3.5 voor functiebeschrijvingen. Daarnaast wil LinkedIn (onderdeel van Microsoft) AI alle aandacht geven in LinkedIn Learning, waar 100 cursussen rond het onderwerp worden verzameld.

De AI-schrijfprompts voor profielen – in eerste instantie beschikbaar voor betalende Premium-gebruikers – zijn bedoeld om mensen te helpen die moeite hebben met het schrijven van hun eigen teksten.

‘Door het zware werk voor u te doen, bespaart de tool u tijd en energie terwijl u toch uw unieke stem en stijl behoudt,’ zo heet het.

Een woordvoerder van LinkedIn laat aan TechCrunch weten dat dit nog maar het begin is’.

Microsoft heeft intussen ook nieuwe AI-functies voor Office aangekondigd. Een AI ‘copiloot’ kan gebruikers helpen in Office-programma’s als Word, Teams en PowerPoint.

In Word kan Copilot een tekst schrijven die daarna door de gebruiker aangepast, aangevuld en verbeterd wordt. Copilot kan in Outlook een e-mail samenvatten, of een reactie formuleren. In Teams kan de AI vergaderingen automatisch samenvatten. Ook het animeren van een presentatie in PowerPoint is mogelijk.

Microsoft erkent dat het AI-systeem ‘fouten kan maken en vooroordelen kan bevatten’.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *