Kampioen Heracles ziet na tragisch ongeluk in Yerseke af van rondrit door Almelo | Voetbal

Kampioen Heracles ziet na tragisch ongeluk in Yerseke af van rondrit door Almelo | Voetbal

De rondrit door Almelo die zondag gepland stond voor de selectie van Heracles, gaat niet door. De club heeft dat besloten na het ongeluk van zaterdag met een kampioenswagen in het Zeeuwse Yerseke, waarbij een meisje van vijf jaar om het leven kwam.

Heracles vindt het “ongepast om het behaalde kampioenschap op de platte kar te vieren”, laat de club weten na overleg met de gemeente en de vervoerder. De rest van het huldigingsprogramma gaat wel door.

In Yerseke ging het zaterdag mis bij de huldiging van een meisjesteam van VV Yerseke. Het ongeluk gebeurde op het moment dat de ‘platte kar’ op weg was naar het feest bij het sportcomplex van VV Yerseke.

Het slachtoffer was een dochtertje van de chauffeur. Vlak voor aankomst viel ze van de wagen. Wat er precies is gebeurd en hoe het meisje heeft kunnen verongelukken, wordt nog onderzocht.

Door het schrappen van de rondrit rijdt Heracles nu rechtstreeks met de spelersbus vanaf het stadion naar de binnenstad. Op het Marktplein begint om 16.30 uur het voorprogramma. De officiële huldiging van spelers en staf is om 17.30 uur.

Heracles Almelo werd vrijdag kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van coach John Lammers won in eigen huis met 2-0 van Jong Ajax. Concurrent PEC Zwolle won ook, met 2-3 bij Helmond Sport, maar eindigde op basis van een slechter doelsaldo achter Heracles.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *