Josh Freese achter de drums bij Foo Fighters tijdens livestream | Muziek

Josh Freese achter de drums bij Foo Fighters tijdens livestream | Muziek

Josh Freese was zondag drummer tijdens de speciale livestream van de Amerikaanse band Foo Fighters. Er werd vooraf al veel gespeculeerd over wie er zou drummen tijdens de show die gratis was te bekijken en diende als opwarmertje voor het nieuwe album van de band rond Dave Grohl.

Het album But Here We Are kom uit op 2 juni. Het is het eerste nieuwe album van de Foo Fighters sinds de dood van drummer Taylor Hawkins vorig jaar maart. Het was nog niet bekend wie de vervanger voor Hawkins zou worden. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen.

Aan het begin van de livestream haalde de band een geintje uit met de kijkers. Meerdere bekende drummers kwamen in de livestream voorbij. Daaronder waren onder meer Chad Smith en Tommy Lee. Uiteindelijk sprong het beeld naar Josh Freese. Hij bewoog de andere bandleden ertoe om te beginnen met spelen.

Het lijkt erop dat de Foo Fighters met de livestream willen bevestigen dat Freese meegaat als drummer op de tour van de band. Freese was eerder onder meer drummer van The Vandals, Guns N’ Roses en Nine Inch Nails.

De band speelt de komende weken een aantal shows in de Verenigde Staten. In juni staan de Foo Fighters onder meer op de Duitse festivals Rock am Ring en Rock im Park.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *