How-to: content hergebruiken

How-to: content hergebruiken

How-to: content hergebruikenJe weet het waarschijnlijk: het hergebruiken van content is voor mij een dingetje. Het doet me gewoon ontzettend veel pijn als ik samen met een klant mooie content heb gemaakt, die dan na een paar campagneweken in het digitale archief belandt of achteraf op de website staat te verpieteren.

Terecht krijg ik dan vaak de vraag: hoe dan? Hoe richt je hergebruik van content in? Vandaag doe ik, speciaal voor jou, een poging tot een antwoord.

Het hergebruiken van content kan op verschillende manieren. Ik orden ze hier, gesorteerd op hoe ingewikkeld ze zijn:

Dit artikel is alleen voor abonnees

Abonneer je en krijg toegang tot alle abonnee-content.


Je bent nu geabonneerd op boukevlierhuis.nlYessss! Je account is geactiveerd. Je kunt nu alle content bekijken.Error! Je Stripe-checkout is niet goed gegaan.Geregeld! Je betaalinformatie is aangepast.Error! Betaalinformatie aanpassen is niet gelukt 🙁

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *