Hoe zetten wij een linkbuilding campagne op in 2022?

Hoe zetten wij een linkbuilding campagne op in 2022?

LBV linkbuilding campagne van a tot z!

Afhankelijk welke zoekwoorden je wilt doe ik meestal een advies op basis van concurrentie en haalbaarheid per pakket. Als dat gedaan is en het is rond sturen wij een aan lever sjabloon die je moet invullen en retour moet sturen. Dit ziet er zo uit:

linkbuilding campagne

 

We starten binnen 48 uur je campagne. Dit houd in dat we aan de slag gaan om je backlink profiel uit te breiden.

Dit doen we door middel van een reeds subdomeinen opzetten met de gewenste zoekwoorden. Dit ziet er dan zo uit zoekwoord.domein.nl deze blogwebsite delen we in op de juiste manier zodat structured content over de looptijd van 3 maanden in geplanned wordt en gepubliceerd over een tier netwerk. (over tier netwerk dadelijk wat meer) Zo ziet een blog website eruit: https://computerprogrammas.powercall.nl/page/beste-gaming-laptops-2022-kopen-vergelijken-Al7VeiBBqIWA

Als je een campagne afneemt afhankelijk van de omvang van de campagne krijg je een batterij aan blog websites die voor jouw aan de slag gaan. Deze hosten wij en zijn in onze beheer. Je hoeft niet per jaar te betalen of dergelijk en de blogs behouden hun waarde. Je links blijven dus voor altijd staan. (mits je website niet meer bestaat, zie daarvoor onze FAQ)

De reden waarom wij een subdomein gebruiken is simpel. De subdomeinen worden op een hoofd domein gemaakt waardoor de waarde van het hoofd domein over wordt genomen naar een subdomein. Hierdoor krijg je sneller resultaat, hoef je niet lang te wachten tot je links waarde krijgen. En kun je meeliften in de linkbuilding campagne op de metrics van het hoofd domein.

De linkbuilding campagne wordt in tier verband gemaakt, dat ziet er zo uit:

Je krijgt dus een heel publishing netwerk die voor jou de linkjuice omhoog gooit. Het ziet er complex uit en dat is het ook. Met een zeer complexe organische AI systeem kunnen wij content publiceren die wordt in geplanned en geredigeerd.
Dit houd in dat bijvoorbeeld in tier 2,3,4,5,6 het werk wordt verricht om tier 1 te ondersteunen. Tier 1 zijn de websites op de voorste rij die jouw website als eerste ondersteunen. Zo krijg je organisch op een natuurlijk manier input in je backlink profiel waardoor je aanzien snel zal gaan stijgen.

Dus geen startpagina stuffing of andere dergelijke directory backlinks. Maar gestructureerde echte blogs die hout snijden en over jouw niche gaan en alleen voor jouw op zoekwoord aan het werk gaat. We onderscheiden ons werk omdat we alles in house doen. Dit houd in dat we alles in eigen beheer hebben en overzicht hebben over wat er gebeurd en dergelijke.

Je krijgt na het aanmaken van de campagne een rapport toegestuurd met de informatie over hoeveel posts gemaakt gaan worden en al gemaakt zijn. Dit kun je zien aan de publicatie datum. Als je soms een 404 krijgt dan is dat logisch dan betekend het dat de datum nog niet is geweest en dat de post nog gemaakt moet worden. De looptijd is meestal 3 maanden. Maar het kan ook zijn dat we in het verleden posts plaatsen. Dit klinkt gek maar daar hebben we onze waybackcontentpublishing systeem voor.
(we kunnen tot wel 6 – 12 maanden terug in de tijd met je linkbuilding campagne)

Met dit systeem geven wij een timestamp aan het artikel of post zodat de zoekmachine deze als vergeten beschouwd en deze dus sneller indexeert.

Dit is de basis hoe wij de linkbuilding campagne doen. We hebben uiteraard ook nog andere diensten die redelijk op dezelfde wijze woorden aangeleverd des al niet te min werkt dit wel op een andere manier.

Als er nog vragen zijn hoor ik dat graag

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.