Hasseltse ontwikkelaar van handpalmtechnologie haalt 1 miljoen euro op

Hasseltse ontwikkelaar van handpalmtechnologie haalt 1 miljoen euro op

PerfectID-CEO Marc Strackx

PerfectID heeft bij Angelwise en negen business angels 1 miljoen euro opgehaald voor de internationalisatie van Palmki, een oplossing voor persoonsidentificatie en toegangscontrole op basis van handpalmherkenning. PerfectID ontwikkelt niet alleen de hardwaremodules, maar ook de bijhorende software om te kunnen koppelen aan bestaande toepassingen.

Palmki kan gebruikt worden voor high-security toepassingen, maar ook voor procesautomatisatie (toegang, tijdsregistratie, betalingen, handtekeningen, certificaten …) en identiteitsmanagement.

“Deze investering zal PerfectID toelaten het productassortiment en de softwareontwikkeling verder uit te breiden, de technologie beter te beschermen, en de commerciële groei en internationalisatie sterk te ondersteunen”, aldus CEO Marc Strackx.

“PerfectID heeft een gebruiksvriendelijke en performante oplossing gebouwd, gebaseerd op handpalmherkenning die een flexibele, snelle en secure authenticatie verzekert”, vult investeerder Frank Staut aan. “Andere oplossingen, gebaseerd zijn op smart cards of tokens, zullen op termijn verdwijnen.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *