DEPT wint de meeste awards in de geschiedenis van Lovie Awards

DEPT wint de meeste awards in de geschiedenis van Lovie Awards


DEPT heeft en recordaantal van 43 awards met klanten als Amazon Prime, HAPE, Philips en H&M binnengesleept bij de Lovie Awards.

De Lovies, nu voor het dertiende jaar, bekronen het beste van het Europese internet op het gebied van websites, apps, mobiele sites en podcasts, social, internetvideo en online reclame.

DEPT sleepte zeven gouden, negen zilveren en zes bronzen prijzen in de wacht.

De Web3-ervaring die het team creëerde voor modemerk H&Mbeyond, waarbij hun showroom werd omgetoverd tot een virtuele ervaring, won twee Bronzen Lovies en twee People’s Lovie Winner in de Web3, NFTs & Metaverse categorie voor Best Brand Integration / Brand Strategy en Business, Fashion & Retail.

HYPEWEAR by ABOUT YOU, de eerste online winkel voor digitale NFT mode, won de Zilveren Lovie en People’s Lovie Winner in Web3, NFTs & Metaverse: Commerce, Finance & Governance, en een Bronzen Lovie en People’s Lovie Winner in Web3, NFTs & Metaverse: Best Innovation or Use of Technology.

F-Cut, de personalisatietool van het duurzame accessoiremerk FREITAG, waarmee klanten hun eigen tas kunnen ontwerpen van gerecyclede vrachtwagenzeilen, won een Gouden Lovie en People’s Lovie Winner in Websites: Best Design – Aesthetic, en een Zilveren Lovie en People’s Lovie Winner in Websites: Retail & Shopping.

De KPN Ultimate Speedtest-case van KPN en YouTube Agency Team5pm werden ook onderscheid door Lovie Awards. KPN en Team5pm wonnen onder andere in de categorie ‘Best Branded Entertainment Video Series’. Daarnaast werd de case ook bekroond met een zogeheten People’s Lovie Award, waarmee de Nederlandse provider en YouTube Agency zich publieksfavoriet kunnen noemen.

WordPress specialist Level Level won twee Lovie Awards en één People’s Lovie Award. Met de website van Mei architects and planners en de website van Listn wint het full service WordPress-bureau een Lovie in de categorieën Lifestyle en Music & Entertainment. De website van Listn is daarnaast een People’s Lovie winnaar.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *