dansend rood mannetje bewijst het!

dansend rood mannetje bewijst het!

boodschap overbrengenEen boodschap overbrengen is een kunst op zich. De manier waarop je dat doet maakt wel degelijk verschil uit voor de uitkomst ervan. Dit dansende rode mannetje bewijst het. Voor dit verkeerslicht wacht ik zeker tot het op groen springt, want de manier waarop de mensen achter dit bedrijf hun boodschap overbrengen maakt het wachten gewoonweg leuk. Briljant bedacht!

Wanneer een product of dienst echt leuk is, wordt het absoluut de moeite waard. Dat geldt voor alles en voor iedereen. Dus stap van die geijkte paden af. Doe eens iets anders!

In de binnenstad van Utrecht is al een bijzonder verkeerslicht te bewonderen, al danst Nijntje in tegenstelling tot het rode mannetje nog niet.

 

Trendy boodschap

Als gemeenten de met hun verkeerslichten de boodschap overbrengen op een originele en creatieve manier, dan wordt oversteken bij groen licht trendy! Dan stijgt de verkeersveiligheid. Dus kom op Nederlandse gemeenten! Doe eens gek! Communiceer eens hip! Doe modern! Verras de burger!

Het kan allemaal, de techniek bestaat. Dus maak dat gevaarlijke kruispunt nou veilig én leuk voor al die kinderen die naar school gaan.

Waar zie jij creatieve verkeerslichten die de boodschap overbrengen?

Kom je een verkeerslicht tegen dat anders is dan gebruikelijk? Een verkeerslicht dat zo’n creativiteit uitstraalt, waardoor je blijft wachten tot het licht op groen springt? Maak een foto of een filmpje en deel het met mij op: twitter of facebook.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.