Brusselse ondernemers lanceren eerste Belgische app voor wellness aan huis

Brusselse ondernemers lanceren eerste Belgische app voor wellness aan huis

Founders Marcus Perezi-Tormos, Nicolas Waegemans en Charles-Frédéric Focquet

De Brusselse start-up SweetNest biedt als eerste in België een platform aan waar klanten en beauty-en wellnessprofessionals afspraken kunnen maken voor een thuisbehandeling. Facturatie en administratie worden automatisch en transparant door de start-up geregeld. Dankzij het screening-en reviewsysteem worden de kwaliteit en veiligheid van het platform bovendien ten allen tijde gegarandeerd.

Naast beauty- en wellnessdiensten aan huis, biedt SweetNest ook een B2B-formule aan. De startup geeft werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers te trakteren op een ontspannend wellnessmoment op de werkvloer. Ondertussen telt de app zo’n 2.000 gebruikers voor een vijftigtal professionals.

De founders, die afgelopen jaar een eerste investeringsronde organiseerden bij vrienden en familie, zijn niet aan hun proefstuk toe. Zo richtte Marcus in 2009 AppSolution op, het eerste bureau voor mobiele toepassingen in België, dat hij in 2013 verkocht. Daarna startte hij de HR tech Butterfly.ai op in de VS, dat hij verliet om terug te keren naar België.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.