Bingli haalt 5,4 miljoen euro op in Series A-financieringsronde

Bingli haalt 5,4 miljoen euro op in Series A-financieringsronde

Co-founders Tom van de Putte en Piet Van de Steen

De snelgroeiende start-up Bingli, die een AI-gebaseerd slim medisch interview ontwikkelde, heeft 5,4 miljoen euro opgehaald in een Series A-financieringsronde. Investeerders van dienst waren Capricorn Partners, privaat investeringsfonds White Fund en internationaal biofarmabedrijf UCB. Het kapitaal zal dienen voor de financiering van de expansie en productontwikkeling

“Onze investeringsstrategie spitst zich toe op bedrijven die data omzetten in bruikbare inzichten door het gebruik van verklaarbare AI, en dat is precies wat Bingli doet”, aldus Antoine D’Hollander, investment manager bij Capricorn Partners. “De manier waarop Bingli dokters helpt betere beslissingen te nemen en empathie terug te brengen in de zorg is de toekomst van hoe digitale innovatie in de gezondheidszorg moet worden gebruikt.”

“We zijn heel trots op het vertrouwen dat investeerders stellen in Bingli’s topteam en in het groeipotentieel van Bingli”, vult Tom van de Putte,co-founder en CEO van Bingli, aan. “Dankzij hun specifieke knowhow en ondersteuning willen we ziekenhuizen en dokters helpen om de gezondheidszorg te verbeteren. Bij elke vraag zetten we een stap vooruit.”

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *