Amerikaanse fintech unicorn opent eerste Benelux-kantoor in Amsterdam

Amerikaanse fintech unicorn opent eerste Benelux-kantoor in Amsterdam

Het Amerikaanse automatiseringsplatform voor betalingen Tipalti trekt naar de Benelux-markt, een logisch gevolg van de 265 miljoen kapitaal die het fintech bedrijf in december 2021 ophaalde. Op termijn staat de rest van Europa op de planning, omdat er veel snelgroeiende bedrijven zijn gevestigd die kampen met complexe finance bewerkingen rond regelgeving en taxes. De waarde van Tipalti wordt vandaag op 8,15 miljard euro geschat, goed voor de unicorn-status.

“We zien dat bedrijven in de Benelux, net als elders in Europa, processen vaak nog niet automatiseren en optimaliseren”, aldus Rob Israch, general manager Europa van Tipalti. “Met onze ervaring weten we welke impact de technologie van Tipalti heeft op bedrijven die willen opschalen en met die kennis willen we nu finance teams in de Benelux ondersteunen.”

De introductie in het VK was een enorme mijlpaal voor ons”, vult Martijn Janssen, sales director Europa van Tipalti, aan. “Maar de stap naar het vasteland van Europa biedt nog meer groeimogelijkheden. We zien de Benelux-regio als de juiste opstap naar de rest van Europa.

Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *