Alle SEO tool die je maar kunt bedenken in een notendop 2022

Alle SEO tool die je maar kunt bedenken in een notendop 2022

SEO Tool alles in 1 compleet voor bijna niets.

Hoe je goedkoop aan zeer dure tools komt is natuurlijk een vraagteken voor velen. Vaak googlen mensen en komen ze uit op zeer dure tools waarbij je een trial kunt doen en kom je er achter dat je gisteren gecharged bent met een bedrag van 99 euro waarvoor je hebt getekend met je creditcard. Dit noemen ze het gebruik maken van vergetelheid. Een goede slimme marketing techniek waarbij ik niet anders kan zeggen dan dat het subliem is. Maar is het ook eerlijk. Ja ik weet het niet.

Dit is waar mensen altijd tegen op lopen als ze seo tools online kopen of per maand betalen.

1. Vaak is het zo dat de support binnen in de seo tools te wegen overlaat.
2. Aan de voorkant beloven ze eigenlijk veel meer dan daad werkelijk de beloofde functies eigenlijk voor je doen.
3. Het is duur en je kan moeilijk zien wanneer je opnieuw moet betalen.
4. Soms werken updates niet en moet je een dag wachten of soms zelfs dagen voordat het geupdate wordt.
5. Alle seo tools bij elkaar kosten je een gods vermogen en is maar moeilijk te managen.
6. En je kan vaak niet ongelimiteerd je gang gaan.

Ik ben zelf nooit een voorstander geweest van group buy seo tools. Waar je een login krijgt op een andere browser zodat je alle tools kunt zien. De helft werkt niet of matig of out date. En dat weerhoud mij altijd waarom ik dit niet aanprijs.

Maar er is een stock achter de deur bij groupsbuy en SEO tools.

Ik heb zelf heel wat tools getest en veel group buys voorbij zien komen die eventjes werken en daarna allerlei problemen veroorzaakte.
En vooral het geval dat veel tools binnen in het systeem gelimiteerd zijn. Naast het feit dat je vaak veel meer betaald voor een groupsbuy dan wat ik voor je heb. Maar zometeen daarover meer.

Ik wil je nu een opsomming geven van alle tools die er zijn, waar jij bijna gratis toegang kunt krijgen.

Ahrefs compleet agency is 999 euro per maand, met alle functies die je nodig hebt om je seo metrics te kunnen monitoren.

Ahrefs prijzen

Semrush is een aardig goede seo tool om te kunnen monitoren hoe je seo metrics er voor staan. (persoonlijk vind ik het toxic verhaal die ze binden aan de urls die geindexeerd zijn een broodje aap) maar dat is een mening. Dit is de meest gebruikte seo tool in de seo wereld.

Semrush prijzen

Dinorank, ik ben eerlijk. Ik heb dit nog nooit gebruikt. Maar het ziet er veel belovend uit. Heb jij wel ervaring hiermee, laat het ons dan weten in de comments hieronder. Een seo tools die ik niet ken.

Dinorank prijzen

 

Ubbesuggest van Neil Patel ziet er best heel goed uit en kan je gering gratis gebruiken alhoewel het niet helemaal gratis is want je hebt die prijzen zoals het plaatje beschrijft hieronder. Vind ik het niet slecht. Er zijn wel betere. Maar voor de prijs is het aardig te doen voor seo tools. (al ben ik zelf niet zo fan van hem)

Ubbersuggest prijzen

Majestic seo tool is zeker geen slechte. Ik heb het jaren lang gebruikt, toen kon je nog met een gratis account veel inzage hebben. Nu hebben ze voor een redelijk bedrag deze seo analyse tool te beschikking. En het is niet slecht! geloof mij!

majestic seo prijzen

Screamingfrog is een goede onpage SEO tool die aanwijst welke verbeteringen je nog kunt toepassen op je website. Vaak zijn tools zoals rankmath natuurlijk erg goed. Maar het is nooit slecht om 3e party tools ook even de kans te geven.

screamingfrog prijzen

Sistrix is een ranking tracking systeem die goed kan bijhouden welke rankings je hebt en hoe jij je concurrent kunt verslaan. Het kan precies zien hoe effectief je website kwa content is ingesteld. Lijkt een aardige seo tool te zijn.

sistrix prijzen

Je kunt met Seranking heel goed bijhouden in 1 oogopslag hoe je rankings er voor staan in google. Dit houd in dat je historische data kan terug vragen over het verschil van je rankings wat opzich natuurlijk heel cool voor een seo tool als dit.

serankings prijzen

Ook woorank is een analyse seo tool voor je rankings. Het kan precies bijhouden welke zoekwoorden het beste resulteren voor je in de rankings. Het schijnt dat je met deze seo tool veel met api kunt werken, waarbij je kunt syncen met je website.

woorank prijzen

Moz ik denk dat de hele seo wereld moz wel kent. De meest gebruikte seo tool die je metrics kunt uitlezen op globale schaal. Ze hebben een gratis trial van 30 dagen.
Zeker de moeite waard om de browser seo tool te hebben om globale metingen te doen voor websites.

moz prijzen

Check praktisch gratis je seo stats en rankings, audits en offpage seo metrics met deze seo tool. Houd ze bij met seo profiler. Het vreemde is wel dat de standaard versie wel geld kost maar smart versie dus niet. Bekijk hieronder de prijzen.

seoprofiler prijzen

Krijg uitgebreide rapportages van pagina’s die je wilt testen om op voorhand seo proof te maken. Dit kan met seotesting. Splitesten inzage in hoe algoritmes gedragen etc. Deze seo tool is het hem zeker waard om te proberen zo te zien.

seotesting prijzen

Buzzsumo is een content spy tool waarmee je de best winnende artikelen en concurrenten voor kunt blijven door te kijken wat zij precies publiceren met daarbij de uitgebreide data. De best werkende teksten die het meest bekeken worden kun je dan inzetten voor je eigen linkbuilding campagne bijvoorbeeld. Dit kan ingezet worden als seo tool naast je campagnes die je draait.

buzzsumo prijzen

Crazyegg is zover ik weet een 30 dagen gratis seo tool met uitbreid mogelijkheden voor agency’s. De prijzen hiervan zijn opvraagbaar. Met deze seo tool kun je eenvoudig zien wat gebruikers en bezoekers doen op je website doormiddel van heatmapping toe te passen. Voor je seo kan dit handig zijn.

crazyegg aanvraag

Mysiteauditor Een seo tool die ik zelf ook gebruikt heb om mensen een audit op mijn agency website te laten doen. En de audits zijn helemaal niet slecht. Heel uitgebreid. Dit is een mooie seo tool om uitgebreide seo inzage te laten doen.

mysiteauditor prijzen

Er zijn veel artikel spinners en content schrijvers die je kunt inzetten om artikelen met te herschrijven of te spinnen. En 1 daarvan die wij in het verleden hebben gebruikt is articleforge. Een meest gebruikte seo tool om je content te maken. Het is aardig gebruikers vriendelijk en het werkt prima. Je zal wellicht nog wel wat teksten moeten bijschaven maar dan heb je wat.

articleforge prijzen

Espinner is een spaanse spinner die spaanse content schrijft en ook andere talen beheerst. Het is zover ik weet gratis (wellicht een trial) maar het is zeker de moeite waard om dit even te onderzoeken. Ik ben altijd van mening dat je eerst alles moet onderzoeken voordat je er een echte mening over kunt hebben. Bij deze.

espinner prijzen

Trueranker doet mij zelf een beetje denken aan ranktracker, het princiepe is het zelfde. Je kunt zoekwoorden naast je urls bijhouden in de rankings zonder daar moeilijke toestanden naast te doen. Kan erg handig zijn als je meerdere websites hebt. Je kan zowel per jaar of per maand betalen.

trueranking prijzen

Je kunt net als bij article forge met spinrewriter teksten spinnen en herschrijven. De handige seo tool was alvorens articleforge ontstond al op de markt. Heb er destijds ook gretig gebruik van gemaakt. Nu gebruiken we onze eigen seo tools. Maar voor de beginner of lonewolf professional is het zeker geen slechte seo tool. Plus het is aardig gebruikers vriendelijk. Al zeg ik het zelf.

spinrewriter prijzen

Grammarly is een gratis tekst verbeter tool. Dus stel je hebt gespinde content en je wilt het perfectioneren kun je deze tool gebruiken om verkeerd gespelde teksten te verbeteren. Het werkt anders dan de normale spellings controle maar is het proberen zeker waard.

grammarly tool

keywordrevealer Net als je ahrefs en semrush die een apparte keyword analyse tool heeft is dit programma puur gericht op zoekwoorden en gaat diep in op de zoekwoorden van je competitie. Je kan projecten ook opslaan (wat erg handig is) het is wel gelimiteerd aan de prijs mbt de aantal zoekwoorden.

keywordrevealer prijzen

Quetext, is een content analyse seo tool die checked of er geen gebruik is gemaakt van plagiaat. In Nederland hebben ze nog wel eens last van azijn als het gaat om plagiaat en wordt er al gauw een vingertje gewezen. Ik zelf maak het in het buitenland nooit mee. Dus deze seo tool kan zeker goed zijn werk doen in Nederland. Al geloof ik zelf niet in duplicate content. Het is wel handig om puur orgineel te blijven.

quetext prijzen

Rytr is een seo tool die je in 30 verschillende talen teksten kan laten schrijven. Ook hierin kun je checken of je content voldoet aan duplicate content of. Je kunt onglimiteerd schrijven voor 29 euro per maand. Wat opzich niet heel duur is in dien je het echt nodig hebt. Ik ken de seo tool niet persoonlijk. Maar zeker het bekijken waard.

rytr prijzen

Deeple Pro is een systeem waarmee je complete documenten kan laten vertalen en controleren. Dit is handig als je complete doc files hebt of pdf files die je moet controleren. Je kan tot 10 mb bestanden vertalen. Geinige seo tool. Ik zelf zal het niet gauw gebruiken ben ik eerlijk in. Maar het zal voor veel mensen wellicht heel interessant kunnen zijn om snel te handelen. Hoe goed het werkt weet ik ook niet. Probeer het uit zou ik zeggen.

deeple pro prijzen

Keywords everywhere werkt met een credit system en gaat via je browser. Zo kun je eenvoudig analyse doen van je zoekwoorden on the go. Erg handig als je geen zin hebt om in te loggen. 1 zoekwoord is 1 credit. Voor 100 dollar krijg je 1 millioen zoekwoorden. Dus bent even zoet.

keywordseverywhere prijzen

Whatsmyserp is een gratis zoekwoord tracking tool die je rankings bijhoud net als bij ranktracker. In hoeverre deze in details treed weet ik niet. Wat ik wel weet is dat het gratis tot 10 zoekwoorden. Wat helemaal niet slecht is. En voor 25 zoekwoorden betaal je 5 euro per maand. Dat is opzich ook geen geld.

whatsmyserp prijzen

Spinea is een spaanse tool die teksten met synoniemen kan herstructueren. Hoe goed dit werkt weet ik niet. Maar het is voornamelijk handig als je snel wilt handelen is mijn mening. Hij is gratis tot een aantal van 500 blokken tekst. Het is wel een beetje vaag om hoeveel tekst het gaat. Maar goed het is gratis. Of je kunt onglimiteerd per maand betalen.

spinea prijzen

Parafrasist is een tool waarmee je met slechts enkele woorden complete teksten kunt fabriceren. Dit is erg handig als je geen inspiratie hebt. Nu weet ik niet of dit ook in het Nederlands kan. Maar zover ik weet is het natuurlijk overbodige luxe om het even te checken. Het is overigens wel in het spaans.

parafrasist prijzen

Wordtracker je kunt met wordtracker een seo zoekwoord analyse uitvoeren en daarbij ook de nodige seo data eruit trekken. Het ziet er bijna uit als een soort zoekwoord kluster systeem die vanuit google keyword planner de resultaten gedetaileerd op een dienblad serveerd. Alleen werkt dit stand alone. Evenals deze ook vanuit verschillende serps de data tracked voor je zoekwoord onderzoek.

wordtracker prijzen

Longtailpro onderscheid zich van vele andere analyse tools door ook de zoekwoorden te tracken op langer termijn. Zo blijft de data in het portaal en kun je zelfs tot 5500 zoekwoorden zoeken en 400 zoekwoorden tracken en dat voor 277 per jaar. Dat lijkt veel geld maar tel maar eens uit wat je kwijt bent als je beide een tracker moet hebben en of een analyse tool. Ik weet zelf niet hoe goed het werkt. Maar het ziet er veel belovend uit.

longtailpro prijzen

Contentgorilla is een content ripper van google die slechts in een paar klikken compleet automatisch content op je site publiceerd wat je uit een video kan trekken. Zelfs thumbnails en verschillende plaatjes trekt hij uit youtube en kan hij in een compleet artikel veranderen. Opzich best heel slim. En voor de prijs is het zeker niet slecht. In meer dan 105 talen.

contentgorilla prijzen

Met pillbanana heb je toegang tot honderden al niet duizenden plugins voor wordpress en kun je hiermee eindeloos je website uitbreiden. Je kunt voor heel goedkoop templates kopen die je website super profesioneel laten over komen. Ik ben eerlijk ik gebruik elementor pro. Maar dat is ieder zijn ding. Toch handig dat het er is.

pilbanana prijzen

Ook met pluginpress weer een tal van plugins die je krijgt voor je wordpress website. Hierin kun je echt zien wat waar is voor je geld. Hebt toegang tot tal van peperdure plugins die je kunt gebruiken voor je webshop of website. Doe er je voordeel mee en bekijk het even goed.

pluginpress prijzen

Weer en een website met tal van plugins die volledig tot je beschikking zijn.
Uiteraard zijn de templates niet gratis en kosten deze geld. Maar je kan ook proberen zelf een template te maken voor je masspage bijvoorbeeld. Goed luck. Nu weet ik dat je met wat ik je dadelijk ga vertellen dat helemaal niet hoeft. Scroll daarvoor helemaal naar onder op deze pagina.

De meeste supersnelle website template die er bestaad in SEO land is divi (zeggen ze) als het gaat om wordpress. Mensen zweren erbij en vinden het helemaal geweldig. Terwijl anderen het irriteerd. Maar des al niet te min zit dit ook bij de prijs inbegrepen wat ik je zodadelijk ga laten zien. Of je betaald minimaal 80 eur per jaar.

divi prijzen

Primeslider is een custom slider voor elementor page builder voor wordpress. Dit is handig als je een mooie header wilt maken in je website. Ik zelf vind het een beetje overbodig. Maar als je geen skills hebt om het zelf te doen in details kun je dit aanschaffen. Het kost 44 euro per jaar. Nu weet ik niet of je ook nieuwe sliders er bij krijgt per jaar, anders is het persoonlijk best duur van een widget. Maar als je het nodig hebt, wie ben ik dan.

primeslider prijzen

Oxygen is net als divi en elementor een andere builder. Ik heb het zelf nooit gebruikt maar het ziet er keurig uit. Het ziet er naar uit dat je met een drag en drop systeem die gebruikers vriendelijk is een website in elkaar kan flansen in een handomdraai. Kan handig zijn als je geen tijd hebt en je snel iets moet maken. Dit is voor wordpress bedoelt overigens.

oxygen prijzen

Crocoblock is een zeer interessante plaats om plugins te downloaden voor bijvoorbeeld elementor betreft starratings en webforms die je kunt inplementeren op je website.
Zoals booking systemen, realestate, en dat allemaal met professionele Jetplugins voor wordpress. Zeker de moeite waard. Dit om je gebruikers vriendelijkheid op je website te verhoegen.

crocoblock prijzen

Imagify is een straight to the point plugin en doet precies wat het beschrijft. Namelijk je plaatjes en foto’s op je website web optimaliseren voor een betere en snellere inlaad tijd. Ik heb zelf jaren lang imagify gebruikt en het werkt perfect om je plaatjes wilt te willen optimaliseren. Dit kan je SEO op een goede manier beinvloeden. Het scheelt je tijd en kwaliteit blijft het zelfde.

imagify prijzen

Astra is 1 van de beste en snelste webshop templates die het beste en snelste instelbaar is om een shop seo te optimaliseren. Astra werkt op achtergrond van bijvoorbeeld elementor ontzettend goed. Het is super licht gewicht en kan makkelijk geinstalleerd worden. Met de juiste guides aan hun zeide kun je het eenvoudig zelf doen.

astra prijzen

convertpro is een optin waarmee je je complete fantasie los kan laten om zo,n goed mogelijk webform optin te installeren of een popup form in te brengen voor je gebruikers. Je kunt met deze popup je website gebruikers conversie gigantisch hoog laten worden. Een interessante tool. Zeker de moeite waard.

convertpro prijzen

Schemapro is een tool die een belangrijke factor in seo aanpakt, namelijk schema. We vergeten vaak dat schema een indept SEO factor is die je onpage situatie naar een ander niveau kan tillen. Erg belangrijk dus. Deze plugin is uitgebreid met bijna 20 extra features. je kan zowel per jaar betalen of in 1 keer lifetime betalen. De prijs is pittig maar je moet kijken wat je er bij krijgt, zoals templates en andere plugins.

schemapro prijzen

Wie kadence wp niet kent moet zeker even een kijken nemen. Mooie templates en plugins voor wordpress compleet. Ook mogelijk om childthemes te maken voor extra updates. Extra seo features. De moeite waar om even te kijken wat dit kan doen natuurlijk. Gebruikers vriendelijk en de prijs is redelijk. Niet goedkoop maar ook niet super duur.

kadence prijzen

bricksbuilder is een visuele builder online plugin die voor wordpress ingezet kan worden. Net als alle andere builders heeft deze tal van functies en voornamelijk ook voor woocommerce. Met een drag en drop systeem eenvoudig blocks toevoegen aan je website om het nog aantrekkelijker te maken voor je bezoekers.

bricksbuilder prijzen

Met alles in huis voor elementor is dit een extra pack die je website in elementor nog mooier kan maken. Met ultimate addons van elementor kun je nog meer specifieke blocks toevoegen met bijvoorbeeld google maps, feeds, timers en nog veel meer waarmee je je website zo goed mogelijk kunt bouwen zonder dat je welke plugin maar nodig hebt dan ook.

ultimateaddons elementor prijzen

 

Eerder genoemde plugins zoals astra en jet plugins en schema en convertpro in een bundle bij elkaar. wpportfolio is een verzameling van alle plugins bij elkaar waarmee je in een portaal alles kunt zien wat je nodig hebt uit de bundel. De kosten interessanter en alle ultimate addons van elementor zitten er ook bij. Dus je hoeft praktisch niets meer te kopen.

wpportfolio prijzen

Elementor, het parade paardje als je een website wilt maken of namaken om al je bezoekers de perfecte informatie te geven. Elementor weegt niet veel. Kan goed samenwerken met veel andere plugins. Bevat geen bugs en is relatief goedkoop (in eerste instantie gratis) Met tal van widgets en tal van pro forms en templates die je kan gebruiken om een webfunnel te maken in een hand omdraai. Een echte aanrader als je net begint en als je 100% toepasbaarheid wilt hebben.

elementor pro prijzen

Envato is een marktplaats voor vele maar dan ook heel veel website templates voor wordpress maar ook andre systemen naast dat je ook video’s kan laten maken online naar plugins voor wordpress. Een gigantisch grote marktplaats voor verkopers van templates. Maar ook stock foto’s en video’s muziek en effecten om je complete web profiel op te krikken vind je hier.

envato prijzen

Twenty20 is een stockfoto boer waarbij je oneindig veel stock foto’s kun downloaden tegen een bepaalde prijs. Dit gaat via envato (eerder genoemd) daarin kun je ook foto’s verkopen. Met ruim 50 miljoen foto’s en 300.000 fotograven wereldwijd kun je je lol op.
Veel foto’s kun je goed gebruiken in bijvoorbeeld artikelen in je website of linkbuilding campagne.

Twenty20

Freepik is een wereldbekend platform waar duizenden mensen hun content verkopen en voornamelijk foto’s maar ook psd bestanden die je zelf kunt gebruiken gebruiken en kunt aanpassen om zo bijvoorbeeld je website compleet aan te passen. Naar psd en foto’s ook vectoren. Voor slechts een klein tientje per maand kun je al toegang krijgen tot duizenden templates en psd bestanden. Heel interessant.

freepik prijzen

Flaticon is een platform eens gelijk aan freepik waar je allerlei templates kunt downloaden zoals icons of gif plaatjes animations stickers. Deze kunnen allemaal in psd of svg of eps en nog meer formats geleverd worden. Vectors kunnen goed in gezet worden voor websites die een neutrale uitstraling nodig hebben. Doe er je voordeel mee.

flaticon prijzen

crello is een tool waarmee je heel eenvoudig met drag en drop een format kunt maken voor elke device die wilt om zo de content passend te maken voor bijvoorbeeld advertenties. Erg handig als je weinig of geen tijd hebt. Plus je kunt per niche een apparte design laten uitrollen binnen hand omdraai en zo een perfect passende campagne maken die op eleke device toepasbaar is.

crello prijzen

Canva, wat kan ik zeggen. Een geweldige online tool waarmee je alles kunt maken om een happy peppie content te produceren. Van video’s tot foto’s tot slideshowes to mockups. you name it. Er zijn ontelbaar mogelijkheden met canva. En je kunt dus ook net als bovengenoemde een perfecte advertentie campagne look presenteren zodat die beter converteerd. Want je hebt eindeloze mogelijkheden.

canva prijzen

Stockunlimited is een platform waar je allerlei content kunt downloaden die te maken hebben met de niche waar jij in zit. Zo kun je onderhand stock foto’s downloaden audio kun je downloade. Lettertypes templates voor divices en vectors en tal van andere content. En dit voor slechts 1 prijs unlimited downloads.

stockunlimited prijzen

magisto is een tool waarmee je sprekende video’s kunt maken met je eigen teksten en slides waarmee je video’s kunt creeren die goed zijn voor bijvoorbeeld je content op je website. Of advertenties. Of gewoon een video voor op youtube. En dit allemaal alleen op zoekwoord gebasseerde ingaves. Dus doe er je voordeel mee.

magisto prijzen

Jumpstory is een recht voor zijn raap stockfoto boer die precies zegt wat hij heeft.
en dat zijn foto’s. Simpelweg allerlei soorten foto’s die je kunt inzetten om een zo goed mogelijk beeld te geven in je content. In hoge professionele kwaliteit. miljoenen foto’s die voor het opliggen rapen die bij je pas voor slechts een paar tientjes.

jumpstory prijzen

Pixlr is een online video foto edit systeem die met tal van overlays een mooi all in device ready een campagne voor advertenties kan uitrollen doormiddel van slechts een paar kliks. Sneller makkelijker en slimmer je video’s bewerken. Voor slechts een paar tientjes met een eindeloze stock aan video’s die je gewoon mag gebruiken.

pixlr prijzen

Affinity is een professioneel design tool die online gebruikt wordt. Dit doet mij erg denken aan adobe indesign en photoshop. Een zeer handig systeem die ultieme designs de grond uit kan stampen. Met tal van mockups en meerdere template kun je uit de voeten om deze te herdesignen. Van UI designs tot pop art tot het bewerken van foto’s op een professionele manier. Dit is echt te gek. Doen zou ik zeggen. (wel een beetje voor de nerds)

affinity tools

Om het even over een andere boeg te gooien. Om even in de boeken te duiken en veel te leren over bijvoorbeeld coderen en designen hoe jij het wilt met je eigen tijd. Zonder iemand die in je nek zit te hijgen is dit de perfecte curses. (ik ben eerlijk, ik ken het niet maar het ziet er prima uit) ik denk dat ieder iemand liever een overkoepelde leer station wilt hebben. Dan en ratjetoe aan informatie die je gratis kan vinden all over te web. Teamtreehouse doet het voor je.

teamtreehouse prijzen

skillshare is een verzamel platform van verschillende professionals die hun expertise delen met mensen die graag willen leren over het vak. En dit kan tegen een klein bedrag of maandelijkse subscription. De prijzen zijn aardig custom, dus je weet niet wat je kunt verwachten. Het voordeel is wel dat je vaak materiaal met elkaar kunt vergelijken en zo een afweging kunt maken of de informatie die krijgt ook daadwerkelijk klopt.

skillshare prijzen

Linkedinlearning is voor zover ik weet een gratis manier hoe je met linkedin de mooiste projecten kunt binneslepen en van warme leads peperhete klanten kunt maken die elke dag met hun portomonee klaar staan om jouw geld te betalen voor je diensten of services of no mather what. Je leert alle kneepjes van linkedin wat je wel en niet moet doen. En hoe je linkedin profiel meester wordt. (ik ben eerlijk, ik ben geen meester maar haal ook projecten binnen via linkedin)

linkedinlearning course

Voor slechts anderhalf tientje kun jij toegang krijgen tot tal van tutorials die bij je dienst service of skill passen. Of sterker nog je skill kunnen maken die past bij je droombaan. Je krijgt daarbij ook toegang tot tools die je mag gebruiken binnen envato, wat natuurlijk opzich heel erg waardevol is. Veel informatie voor weinig geld, dat willen we allemaal. Maar kennis kost nou eenmaal wel wat geld.

envatotuts prijzen

Spamzilla is een tool waarmee je toegang krijgt tot duizenden expired domains die je kunt opkopen. Maar die alvorens kunt checken op hun data. Zo kun je automatisch zien of ze gespammed zijn ja of de nee. Zo kun je ze door 70 plus verschillende data filters heen halen om te kijken of jou ultieme domein voor een prikkie er tussen past. Ik denk persoonlijk dat nog wel eens heel goed zn geld waard is. Ik ga het in ieder geval wel proberen.

spamzilla prijzen

Een tegekke tool waarmee je wiki backlinks kunt aanmaken om een betere web2.0 profiel te creeren. Ik zal het eens gaan testen. Wel interessant om dit eens uit te testen op een verlaten domein. Ik zeg er wel bij. Test dit altijd op een domein waar je geen of nauwelijks geld mee verdient of sowieso niet veel mee doet. Want je weet niet wat het op lange termijn doet. Maar dat het bestaat en dat het automatisch wiki’s aanmaakt is natuurlijk een dikke pre. Wordt vervolgt!

wikiranker

We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Een foute of moeilijke of irritante langdradige index tijd van bepaalde urls die gewoon niet willen. En dat is frustrerend.
Onehour is 1 van vele die het wel beloofd. En het ziet er ook veel belovend uit. Je kunt zelfs tot 200k backlinks indexeren. Wat de index ratio is, is een grote vraag. Maar het is zeker de moeite waard om te kijken of het werkt. als het werkt… man o man. Veel belovend dus.

onehourindexing prijzen

Zoals er andere indexing tools zijn er is linkcentaur. Uiteraard is het ook goed om te zien dat ze meerdere search engines gebruiken om je links te indexeren. Er is natuurlijk al sinds een paar maanden een index probleem wereldwijd. En google is bezig dit stevig aan te maken. Dit kun je ook terug vinden in 1 van de eerdere artikelen.
Maar doe er je voordeel mee, je kunt ook met api werken. Altijd handig

linkcentaur prijzen

Linklicious is ook een indexer die goed ingezet kan worden en kan tot wel 50k links ingezet worden per maand. Dus als jij een webshop hebt waarbij bijvoorbeeld veel urls niet in een index komen. Dan wordt het tijd om een indexer te gebruiken. Want je laat niet alleen je geld liggen maar ook een goed draaiende index vermogen. Want je seo en index zijn key tot een goede strategie in de zoekmachine. Let wel dat dit een seo tool is die ook spam kan veroorzaken.

linklicious prijzen

Rankdseo is een platform waar je websites kunt vinden waar je een linkvermelding op kan plaatsen gericht op je niche. Een leuke seo tool als je je linkbuilding zelf wilt doen en een beetje wilt leren hoe web2.0 plaatsingen werken. Uiteraard wel belangrijk om niet de guide lines van google te overtreden met footprints. Het kost 99 voor 1 jaar membership om updates te krijgen over alle gratis do follow plaatsingen op niche gerelateerde websites naar jouw smaak.

rankdseo prijzen

Junglescout is een platform waar je kunt verkopen met amazon. Nu weet ik zelf het fijne er niet van, wanter zijn tal van plugins die we net besproken hebben. En deze heb ik echt niet allemaal getest. Maar Jungle scout is eigenlijk een soort bonus waar je inside informatie krijgt over wat trending is op amazon en hoe je dit dan zou moeten verkopen.
Het is de moeite waar om te kijken wat het inhoudelijk voor je kan doen. wellicht leuk om een shop te beginnen. Het past niet als een seo tool maar is zeker functioneel.

junglescout

Ninjaoutreach zegt het al met zijn naam, outreach doen naar je gewenste bezoekers. Zo kun je tal van influencers targetten. Zowel voor youtube als voor instragram en twitter kan dit ingezet worden. Zo kun je zien welke achterban een influencer of vlogger heeft. En zo kun je zowel de vlogger als influencer een bericht sturen en of uitnodigen om te abboneren op jou kanaal. Dit is geen seo tool.

ninjaoutreach prijzen

Met unbounce zegt de naam 1000 wooren. Je zorgt ervoor dat je minder bounce krijgt op je website waardoor je bezoekers langer blijven. Met tal van analyse software en een editing systeem kun je websites in een handomdraai goed laten draaien. Althans als ik de maker van dit systeem mag geloven. Ik heb het niet getest. Het schijnt meer conversie op te leveren. Maar goed dit zit er bij. Na mijn inzage een goede seo tool om je user experience op te krikken.

unbounce prijzen

Sellthetrend is een seo tool / web tool waarmee je je dropshipping op top niveau kunt krijgen. Er zit een product onderzoek seo tool /web tool bij en hoe je het beste een order fullfilment kan toepassen voor je uitgaande producten. Het kan samenwerken met woocommerce en shopify. Wel allen met aliexpress cjdropshipping. Geen idee wat die laatste is. Kan zeker interessant zijn als je wilt dropshippen. En je website zo veel mogelijk automatisch wilt maken. Het heeft vervolgens maar 1 prijs per maand.

sellthetrend prijzen

rivaliq is een systeem waarmee je je comepitie kunt tracken op social media. Hier mee kun je winnende posts analyseren en namaken. Tja laten we het simpel houden. Maar je kan dus met deze seo tool tot een jaar terug volgen wat een business doet online. Normaal als je dit met de hand moet doen (wat ook een mogelijkheid is) ben je heel lang bezig. Nu krijg je het in een hand omdraai en kun binne no time data trekken uit je concurrent. Maar er zit wel een prijskaartje aan.

rivaliq prijzen

Pingdom, met pingdom heb je verschillende mogelijkheden om de status van je website te meten. Ik gebruik voornamelijk de pagespeed seo tool. Al hoewel je dit ook met google pagespeed kunt doen. Heeft pingdom natuurlijk tal van ander functions hoe je het beste je website kunt monitoren. Van server speed tot ip adressen you name it. Alles om de snelheid en anonimiteit in de gaten te houden van je website.

pingdom prijzen

Raventools is een spy seo tool voor adcopy’s en landingpagina’s van concurrenten die succesvolle seo of ads campagnes draaien. Dit is erg handig als je niet weet of een product of dienst ooit winstgevend zal zijn. Beter goed gejat dan slecht bedacht zegt men altijd. En in dit geval hebben ze daar goed op ingespeeld. Het is voornamelijk bedoelt voor seo en advertising.

raventools prijzen

Storybase content copy is gebaseerd op fundamentele copywriting voor betere user experience en zorgt er voor dat je inspiratie kunt krijgen van bepaalde content ideeën. Een ondergeschoven seo tool. Zo kun je met storybase je gebruikers ervaring goed monitoren door middel van de ctr. Je kunt zien welke doelgroep op je content af komt. Eigenlijk een mooie inside informatie om te kunnen groeien met je business.

storybase prijzen

Precies monitoren en zien wat er met je rankings gebeurd overal ter wereld? Net als ranktracker heeft deze seo tool van nightwatch de gave om alle diepgaande resultaten tracken over al jouw rankings. Zowel de competitie als alle opgegeven zoekwoorden die gekopppeld zijn aan je campagne kan hij meenemen en je alle insides laten zien hoe jij er voor staat. Zelfs tot postcode niveau kun je zien waar je pagina staat! Hoe handig is deze seo tool wel niet. zodat je micro management op volle toeren kan ingezet worden.

nightwatch

En dan zijn we alweer tot het einde gekomen van alle seo tools / web tools die we hebben. Dit is de laatste seo tool dat beloof ik. Oncrawl, geeft je alle informatie die je nodig hebt om je SEO sky rocket te laten gaat. Wat zit hier dan bij? Crawl reports, rank rapporten, Onpage impact rapporten. Social Media rapporten. En dat allemaal in een mooi dashboard waar jij de cijfers kan volgen. Dit is dus een crawler voor je website.

oncrawl prijzen

Dit was het dan alweer. Veel seo tools, veel mogelijkheden. Heel duur alles bij elkaar ben je duizenden euro’s kwijt. En wellicht gebruik je ze niet eens allemaal. Let er wel bij dat wij de seo tool / web tools niet allemaal getest hebben en dat we dus ook de exacte functies niet weten. Dus wat je zelf zou moeten en als advies een oude website te gebruiken waarmee je niets doet.

Of een website die je gebruikt om dingen te testen. Zodat je kunt zien of iets werkt. En dit geldt natuurlijk voornamelijk voor alle index tools etc. We hebben namelijk de ervaring dat veel indexers adult backlinks creëren en dat is niet handig want dit moet je in google weer disavowen.

Dus let daar op. Ik moet wel zeggen dat ik best wel te spreken ben over de seo tool en web tools die er zijn. En de waarde hiervan.
Maar zoals ik al zei, het kost je klauwen met geld. Ik denk dat je zo een kleine 10-20k per maand kwijt bent om dit allemaal te hebben.

Gelukkig bestaat er een oplossing voor al deze dure seo tool / web tools. Je gaat zeker geen 10-20.000 euro betalen voor deze seo tool / web tools. Dat zou ook belachelijk zijn.
Ik heb het afgelopen jaar een dienst gevonden die het mogelijk maakt om gebruik te maken van al deze tools bij elkaar maar 15 euro per maand. Let op! Dit is een spaans talige login. De plugins kun je veel al in het engels bekijken. En alle plugins die je gratis kan downloaden voor die 15 euro al zou je het maar een maand gebruiken. Dat is dus allemaal mogelijk.

Je zou bijna denken dat het te mooi is om waar te zijn. En het antwoord is ja, dat zou ik denken. Maar het is toch echt zo. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk. Vroeger kon je ook doormiddel van verschillende browsers te openen via een groupsbuy een seo tool naar wens voor goedkoop gebruiken. Uit ervaring werkt dat mateloos irritant want als iemand anders er in wilt is dat niet mogelijk. Deze gasten hebben het superslim gedaan. Ze hebben 1 browser 1 ip adres en daar kun jij op kijken.

Thats it. En uiteraard onbeperkt gebruik maken van een seo tool. Het zit super slim in elkaar plus je betaald maar een klein bedrag per maand om hier gebruik van te maken. De support is mega goed. En mega snel. Ik had dat niet verwacht van die spanjaarden, die bekend staan als lui en lax. Een van de beste seo tools, web tools.

De uptime van alle tools zijn verbaas in wekkend hoog. Vergeet al die dure kosten vergeet elke keer opnieuw inloggen, vergeet het managen van je browser. Dit alles heb je in 1 tool.
Het lijkt me ook moeilijk om dit niet te doen.

Ga naar de knop/link hieronder en meld je gelijk aan.


Herramientas Seo

 

Vond je dit een tof artikel, lees dan hier een van onze andere artikelen.

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.